כנסו , תבינו.

שנינה92

New member
כנסו , תבינו.

אז ככה
לא מזמן ,בראש1 בטור שלכם..[; [[נדמה לי שאחריי שהופעתם בעמ"י]] פירסמתם משו' שממש עיצבן אותי. לא זוכרת איפה זה אבל זה בסגנון מה שפירסמתם , פתחתם וזה ואז "מי שהצביע לקרן פלס , הראל סקעת , איה כורם" וכול מניי אומנים כאלה. "יכול להעביד עמוד" או משהו כזה , ואני מנסה להבין מה הקטע , שמי ששומע את המוזיקה שלהם , לא יכול לאהוב רוק? מה שאני הבנתי ממכם , שאתם פשוט גזעניים. מי שאוהב את האנשים האלה , את האומנות והמוזיקה שלהם , באותה מידה יכול לאהוב רוק. ובגלל כול מניי סטיגמות שכול המעריצות שלהם "פאקצות" ..עזבו נראלי שהעברתי את מה שרציתי להגיד. הקייייייייצ , מה הקטע? >< **ועוד משו' , מי פתח ת'פורום הזה? P: **

ליעתע

New member
יווווו מה קשור גזעניים?!?!

*מתה* קחי בהומור. אוף איזה אנשים דפוקים

שושי360

New member
לא הבנתי..

מה הם כתבו שםם..?? ולמה קרת להם גזענייםם... נא לפרט..מהתחלה בבקשההה!!!

NA BoldAs Love

New member
אז ככה...

א. גזעניים זה על גזע. יענטו הפלייה לשחורים,יהודים, אסייתים,ערבים וכו'.. מילה חסרת כל קשר להמ שכתבת.. ב.אני חושבת שמי שאוהב תמוזיקה שלהם שלא חייב פשוט לשמוע מוזיקה חרא הוא פשוט הולך עם הזרם, נוח לו ללכת עם מה שבאופנה ועם מה שגלגל''צ תוקע בתחנה הדיי מסריחה הזאת.

sapirosh92

New member
חחח..

כבר אמרו לפני שגזענות על צבע,גזע,העדפות מיניות וכאלה דברים, לא על סיגנון מוזיקה. וגם אני בטוחה שזה היה בצחוק. מה לקחת רציני? חוץ מזה זה טור שלהם אם את לא אוהבת מה שהם כותבים אף אחד לא מכריח אותך לקורא.

שנינה92

New member
תגובה לכולכם.

סבבה , גזע האנשים ששומעים אותם P: וזה שהם קיבלו טור בעיתון שהרבה אנשים שקוראים , זה אומר שמה שהם כותבים זה דבר שמשפיע על אחרים , כנראה שלא הבנתם או שככה אתם מפרשים את זה .

3has3

New member
את יודעת שלפני שמפרסמים את הטור,

מישהו קורא אותו ועובר עליו לבדוק שהוא בסדר..

שושי360

New member
רגע רגע רגע...

1. את רוצה להגיד שהם כתבו שהמוזיקה של כורם ופלס לא טובה?? את יודעת מה שיגידו...זה לא בדיוק מענייןן..אני מאוד מתחברת לאיה כורם ולקרן פלס...ואם הם לא זכותם המלא להגיד את זה וגם לרשום את זה בטור שלהם...אני לא הולכת להפסיק לשמוע את כורם או פלס רק בגלל שהם כתבו ..ואני בטוחה שגם את לא.. 2. אני אוהבת את כל הסגנונות במוזיקההה....!! אבל אני לא שומעת את כל השירים...רק תשירים שאני באמת מתחברת אלייהםם...אז אם את כזאת "שפוטה" שהולכת אחרי מה שאומרים..או מה שעושים...ואם קראת את מה שהם כתבו...וחשבת שכולם צריכים לשנות את הדעה שלהם בגלל זה.. ואם חשבת שגם את צריכה לשנות את הדעה שלך בגלל מה שהם כתבו...אז את מזה טועהההה!!!!!!!!!!!!!!!!11 סליחה על החפירה...הייתי חייבת לפרוק...

למעלה