כנסו שנייה.....

כנסו שנייה.....

תנו לי שירים מומלצים של סאם 41 יש להם גם את פאק דה סיסטם נכון...?? תנו שירים מומלצים אבל לא ה-מ-ו-ן

אין להם שיר כזה.....

fuck the system זה של system of a down! אה ואני ממליצה על: hell song over my head my direction אה וגם hyper insomnia

B i z z y D

New member
אממ

למה את ממליצה לה רק מהדיסק החדש? יש גם ישנים נחמדים fat lip summer heart attack ושות'

../images/Emo4.gif

היא אמרה רק כמה ואני אוהבת את השירים החדשים....!! אני גם אוהבת את השירים הישנים אבל לא כתבתי אותם......

NiKi†a

New member
חחחח...מצחיקות.

זה בסדר...אל תכעסי,הבאת לה שירים מצויינים....
המלצות שלי..
..(ויש עוד אבל הן כבר כתבו אותן): Thanks for nothing Still waiting Handle this Mr.amsterdam (פאק השם של השיר הזה מזכיר לי תמיד את ידיד שלי...ודניאל תגיד עכשיו....
) ויש עוד...אבל ביקשת רק כמה..

סלחי לי גברת "מנהלת"

אבל Thanks for nothing זה אחד השירים הגרועים של סאם, ואני בתור יוצר ואחד שיש לו אוזן מוזיקלית מסוגל להבחין בדברים האלה, אז אל תטעי את הילדה.

ALMIGHTY

New member
אל תתנשא בגלל שאתה "גיטריסט"

לכל אחד יש זכות אילו שירים הוא אוהב ומותר לו לשתף את האחרים בפורום בתחושותיו. שני דברים: 1. אתה כולה גיטריסט מסריח. 2. ט'נקס פור נאט'ינג זה אחד משני השירים הטובים באלבום לצד סטיל וויטינג.

NiKi†a

New member
זה מתחיל להיות נדוש לחלוטין../images/Emo4.gif

טוב שזה לא אותו אדם בשני הפאקינג שמות... אותו אדם כותב בשני השמות למעלה.....מי שרוצה להגעל מהטימטום..שיעבור לפורום פאנק...זה הדבר הכי דפוק שראיתי...לא הייתי ממליצה...אבל..מילא....כדי שתבינו שלא כדאי לריב איתם (איתו) אל תתאמצו..הוא לא שווה את זה...הוא מת שתיהיה לו חברה.. פחחחח.....מה עכשיו? תביא את "החברה" שתצעק עלי שהיא אמיתית? אתה תבוא לצעוק עלי? יופי, א'ימלה.

cOoLpUnK

New member
אולמייטי!!!!!!!

יש לך חוצפה לקרוא לו גיטריסט מסריח! הוא אחד האנשים הכי מוכשרים שאני מכירה (לאב יו אייל) ואנחנו נהיה גדולים! ואם אתה יודע להעריך מוזיקה טובה, שתשמע אותנו- תבין!!!

ALMIGHTY

New member
לפי איך שאתה מתנשא אתה גיטריסט

מסריח...לא גרוע,לא מריח רע...אלא עם גישה מסריחה ומתנשאת.

NiKi†a

New member
לא......./images/Emo3.gif

הוא רק הביא את החברה שלו שתגן עליו. לא צריך להתעצבן בגלל זה,זה שהוא לא יודע לריב והוא צריך להביא את החברים שלו בגלל זה זאת בעיה שלו...אל תרד לרמה שלו...פאקינג מבין בשירים..אבל אני לא יתווכח איתך. טנקס פור נאט'ינג זה אחד השירים הכי יפים בדיסק,לא לדעתך אין לך זכות להגיד לי מה יפה ומה לא.

cOoLpUnK

New member
דווקא לא

ראיתי את הפרטים שלו, וראיתי שאולמייטי קרא לו גיטריסט מסריח (על פי התוגבה של אייל) וזה לא שהוא לא יודע לריב הוא בעבודה- ככה שהוא יגיב לך בערב..אני מניחה.. אל תדאג!

NiKi†a

New member
אווווווקייי....../images/Emo4.gif

את ח-ב-ר-ה שלו..מן הסתם שתגני עליו... ואני בת דרך אגב...גם אם סתם היו אומרים לו משהו את היית באה ומגנה עליו...(מן הסתם.אני לא מאשימה אותך)... אני לא רוצה שהוא יבוא בערב ויריב איתי...כי זה ממש לא המקום...קליק אחד והוא בחוץ,פשוט אין לו זכות להגיד לי איזה שירים יפים לדעתי ואיזה לא.

cOoLpUnK

New member
כדי להרוויח כסף?

ולא נראה לי שהתשובה שלי הייתה ממש נחוצה..

למעלה