כנסו שנייה

green apes 02

New member
כנסו שנייה

אולי חלק זוכרים אותי הייתי פה הרבה לפני תחילת העונה ועזבתי די בעניין רוסו שכולכם נפלתם עלייי חחח שהיה בינינו חילוקי דעות (שאני לא רציתי שהוא יחזור וכולכם חשבתם הפוך) וגם על הדעות על האירגון (שאח"כ זה כבר הפך לוויכוחים עם אנשים בפרטי אז עזבתי) אבל עכשיו אני כבר לא בקופים אני הבנתי מה שכולכם הבנתם מוקדם יותר על האירגון וגם שיניתי את דעתי על רוסו שהיום כל פעם שהוא יוצא הוא מקבל מחיאות כפיים מימני חחח אז בקיצור אני אשמח אם לא אכפת לכם שאני יחזור ושאלה יותר חשובה איך אני מחליף תכינוי המעפן הזה חחח

אחי

קודם כל אתה חבר לגיטימי לחלוטין בפורום בין אם אתה מהקופים ובין אם לא, שנית אתה לא חייב להחליף ניק(אני עם הניק שלי לא קשור לקופים בגרוש) והכי חשוב שלא ירדו פה לפסים אישיים

אסִי

New member
../images/Emo45.gif

אי אפשר להחליף את הכינוי, אפשר לפתוח כרטיס חדש עם כינוי חדש.

Cade Foster

New member
ברוך השב

להבא אל תיקח ללב כל דבר שכמה אנשים פה אומרים. לך תדע באיזה מצב הם חוזרים הביתה

green apes 02

New member
אפשר לדעת אחי, כנס

ראיתי שאירגון הקופים הירוקים אירגון של ילדים קטנים ומושפעים שמה שמעניין אותו זה רק אבוקות ושיהיה להם שם ביציע ולא מכבי חיפה עצמה מעניינת אותם. האירגון שהיה אמור לתת חיזוק לתמיכה במכבי חיפה הרחיק את רוב יושבי יציע ג' הותיקים (חוץ מהקומץ שעדיין נישארו ב-12) אלה שעשו את ג' ליציע המפחיד שיושבים בו כל האוהדים הפנאטים והמשוגעים של מכבי חיפה נהפך ביגלל הקופים ליציע של ילדים קטנים ממוצא גיל 10 שעם תישאל אותם מי אלה רפי אוסמו ברוך ממן משה סלקטר הם לא יבינו מאיפה נפלת עליהם. האירגון דוגל בעידוד 90 דקות עם זה אני מסכים אבל האירגון כמו רובוט שתוכנן לעודד בכל מצב גם שלא צריך וזה אסור שיהיה הם שינו את יחס השחקנים לקהל את יחס ההנהלה לקהל שביזכותם השחקנים כבר לא מפחדים מהקהל ההנהלה כבר לא שואלת לדעותיו של הקהל והוציאו ל-ג' של כוסיות גם מבחינת אלימות (ואני לא דוגל באלימות) בקיצ' ניראה לי שהבנת חחחחח

eran 89

New member
לא רק שהבנתי. אני גם מסכים איתך 100%.

לפני שיכלתי להגיע למשחקים (אני גר רחוק ורק לפני שנה הוצאתי רשיון) דמיינתי את ג' כמשהו אחר לגמרי, אוירה מטורפת, עידוד עוצמתי, חיות ביציע. עונה שעברה עשיתי מנוי ובאמת שהתאכזבתי. 4 אנשים בכל היציע מעודדים, היציע שכונתי בטירוף, והכי גרוע, אנשים לא באים בשביל מכבי חיפה, אלא בשביל הצחוקים. האמת היא שאם הייתי יודע שידחו לי ת'גיוס הייתי מתארגן על מנוי גם לעונה הזאת, אבל לא יצא, ועכשיו גם רוב השבתות אני עובד, אז בכלל בקושי יוצא לי לראות את הקבוצה.

למעלה