כנסו שניה..............

כנסו שניה..............

לא הבנתי על מי כתוב שיר הפתיחה -על רננה או דנה?? ומי השחקנים הראשיים? ומי אמור להתאהב אחד בשני???? אני צריכה תשובות כי אני ממש לא מבינה

אהה ו

בת כמה יעל בר זוהר? ובת כמה רננה(Aכחתי את השם שלה )? ובן כמה עופר שכטר? יענו בסדרה בני כמה הם משחקים ובני כמה הם במציאות

קוראים לרננה טלי שרון..

וגילאים אני לא יודעת.. חיחיח סורי... אבל נראה לי יש למעלה באחת ההודעות הנעוצות על כל השחקנים
אולי כתוב שם

קוראים לו דוד וקסמן../images/Emo70.gif

ותסתכלי בשירשור למעלה שנפתח וישבואת כל הפרטים על הכוכבים!

נוגי3

New member
לא לא לאאא

אתם לא מביניםםם שכפיר ורננה הן הדמויות הראשיות... אתם תראו עוד במהלך הסידרה שאני צודקת..

ירדן8

New member
השחקנים הראשיים הם:../images/Emo106.gif

טלי שרון,עופר שכטר ויעל בר-זוהר וזה בטוח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

נכון!!!זה רננה כפיר ודנה!!!כי כל

הבלאגן של האהבה זה איתם!! לדעתי עפר יתאהב באמת ברננה בסוף אבל גם הוא ירצה את דנה ויהיה בלאגן הם השחקנים הראשיים חוץ מיזה שיש מצב שזה רק כפיר ורננה ואת יעל בר זוהר סתם תוקעים בכל מקום בשביל הרייטינג כי היא "כוסית מדהימה" חחח כמו שערוץ שוס אומר "היא תביא הרבה רייטנג..." חחחחחחחחחחחחחחחחחח יש מצב שהיא בכלל לא שחקנית ראשית!!!

supergirl12

New member
כוסית מדהימה ל הייתי אומרת. יפה אבל

לא עד כדי כך. טלי הרבה יותר מדהימה. ואם שמים את בר זוהר רק בגלל שטוענים שהיא יפה אז הם באמת דפוקים

supergirl12

New member
כוסית מדהימה ? לא הייתי אומרת.

יפה אבל לא עד כדי כך. טלי הרבה יותר מדהימה. ואם שמים את בר זוהר רק בגלל שטוענים שהיא יפה אז הם באמת דפוקים

גלושש

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo54.gifהתפקיד של רננה...

הוא כמו התפקיד של רענן במיכאלה... יש לו אותו מעמד... שזה גם נחשב ראשי בין היתר.

Yassi K

New member
מה הקשר!?

רענן במיכאלה היה הרע... והוא היה נוכל מניאק. רננה היא הגיבורה של הסידרה והיא בן אדם טוב שלא עושה רע לאף אחד. מה הדימיון ביניהם? אז זהו שאין..

גלושש

New member
אמרתיי שיש להם אותו

מעמד
.. הוא גם היה בין התפקידים הראשיים... וגם היא
גיא+מיכאסי=דמויות הכי ראשיות
רענן=דמות ראשית אחריהם... מכאן נובע:
כפיר+דנה=דמויות הכי ראשיות
רננה=דמות ראשית אחריהם... תלמד לקרוא תגובות

למעלה