כנסו שניה..

Ma E

New member
כנסו שניה..

תראו יש לי יומן מהסרטים (רק בגלל אנג'לינה) והיום הסתכלתי בו כי זכרתי שהיה שם כתוב מתי בכורה של beyond borders עכשיו היה כתוב 01\22 יש מצב שזה בכורה בארץ!? או שזה בכורה שהיה אמור להיות וזה הוקדם!?

dilan angel

New member
אממממ נראה לי שזה בארץ אבל...../images/Emo20.gif

בגלל שהקדימו את האוסקר אז יכול להיות שגם הקדימו את הפרימיירה של הסרט...

אם כבר הסרט..

מישהו ראה את התמונות החדשות באובססד? אין דרך יפה יותר לתאר את השלמות מאשר התמונות האלה

Ma E

New member
אימאאא../images/Emo70.gif איזה יפהההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

dilan angel

New member
ולמה?!

תראו מה היא לובשת... החולצה סבבה ,צנועה כזאת...אבל המכנס...אמממממההאאממ קצת כמו של מורות לא?! אבל היא פשוטטטטטט מאופרת יפההה(טבעי ממש) ווואאאיייי מממש יפה לה אסוףףףף...

הממ כן.. נראה טיפה מבוגר מידיי

אבל בכלליות דווקא היא נראית לי נורא נשית
אימהית כזאת.. בוגרת.. די מגניב

Ma E

New member
אני אהבתי אותה יותר זרוקה כזאת..

והשיער שהוא אסוף הוא יפה שהוא לא הוא כזה מנופח לא אהבתי אני אוהבת אותו חלק ותראי אנג'לינה אמריקקית אין להם ממש טעם ענק בבגדים.. שמתם לב מאז שיש את מדוקס היא לא לבשה יותר מכנסי עור שהיה הייתה לובשת פעם?!!

Mיקי_

New member
נו נהדר../images/Emo70.gif

עדיף ככה, כמה שהיא מהממת במכנסיים מסוג זה אני אעדיף אותה פי מליון במכנסי ויניל או סקיי ולא עור. מאד מאד קשה לי עם כ ההומאניות שלה כמה שהלבוש שלה מעודד רצח בעלי חיים. ואיזה מהמם השיער שלה פה??? פשוט יפיפייה!

Ma E

New member
ארוך מדייי../images/Emo70.gif וזה רק אני או ש...

כל פרימיירה פשוט מה שהיא לובשת איך שהוא שקוף קצת ורואים לה את החזיה?! תסתכלו אפילו בגולף שחור רואים את החזיה שלה...

¥EleVatioN¥

New member
שחור הולם אותה../images/Emo99.gif../images/Emo129.gif

מה שאני לא ממש אוהב זה העגילים הם ענקיים כאלה אבל שאני חושבת על זה זה נראה נורא.......מסתדר כזה
לאדעת איך לומר

למעלה