כנסו שניה

  • פותח הנושא Lman
  • פורסם בתאריך

Lman

New member
כנסו שניה

שיעור הבא שלי זה 20 והתחלתי ללמוד חניות לפני 2 שיעורים וזה החלק הכי קשה בלימוד נהיגה אני חייב טיפים או משהוא שיעזור לי לדעת איך לחנות כי אני חונה רחוק מדיי מהמדרכה למישהוא יש טיפים?
 

Superdror

New member
כן, למורה לנהיגה שלך, שמכיר את

האוטו שלו יותר טוב מאשר אני מכיר אותו. דרור.
 

עו מר 5

New member
ניצול שרשור, דרור אולי אתה יודע...

לפני חודש עברתי טסט על משאית, ואני לא ממש מסתדר עם חניות. אתה יודע אם ישנה אפשרות ללכת נגיד למורה לנהיגה לקחת שני שיעורים כדי שיילמד אותי חניות?
 

Superdror

New member
אין מורה לנהיגה שיסרב לקבל

כסף על לימודים, כמובן שהוא יהיה מוכן ללמד אותך חניות, מומלץ שזה יעשה על המשאית עליה תנהג, למרות שלדעתי אתה יכול ללמוד לחנות בעצמך, לאט לאט אתה תלמד להכיר את ההיגוי של המשאית, את אורכה ורוחבה, ואז גם תדע כיצד לבצע חניות. בשיעורי הנהיגה שלי הייתי מבצע את החניות בצורה פשוט מושלמת והייתי בטוח שאני יודע לבצע חנייה ברוורס, אז זהו, שכשיצאתי עם הרכב שלי לבדי אל הכביש והתחלתי לבצע חניות ברוורס במגבלות של מקום, הבנתי כמה שאני לא יודע לחנות בגרוש, לאט לאט למדתי את הגודל של האוטו, את האורך שלו במדויק ואת רוחבו וכיום אני מבצע חניות במגבלות מקום שמעולם לא חלמתי שאוכל לבצע. אני חושב שהנסיון ילמד אותך, אין לך ממה לחשוש, מאחר ומדובר במשאית הייתי מציע לך אפילו להעזר באדם נוסף שיכוון אותך בתחילת דרכך בכדי שלא תפגע באף אוטו. רעיון נוסף, הוא שתניע את המשאית , קח איתך חבר ותיסע לחניון גדול אליו תוכל להכנס עם המשאית ותתחיל לתרגל חניות, מדוע לקחת חבר? החבר יעמוד מחוץ למשאית ולא יתערב, אלא באם יראה שאתה ממש לא בכיוון, או באם יראה כי הינך הולך "לדפוק" את המשאית או את הרכב אחריך, אזי יתריע אותך ויסמן לך לעצור. דרור, רק נסיון ותרגול.
 
למעלה