כנסו שניה.........

כנסו שניה.........

רציתי לאחל לכולם (אני משארת שכולם פה כבר גמרו ללמוד היום) חופש נעים ובטוח

Rוית

New member
מצטרפת לאיחולים../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

שיהיה לכולנו חופש בטוח וכיפי, ותנצלו אותו עד הסוף, במיוחד לאלה מאיתנו שזה החופש הגדול האחרון שלהם
אבל, תזהרו
!, צריך רק לפתוח את העיניים וכל יעבור בשלום (אני מקווה)..
חודשיים נפלאים לכולם
("יום בהיר של
, אין שום עננים, אני וכל החבר´ה, אל הים נוסעים!")

j u n k

New member
לי עדיין יש עוד בגרות לעשות ../images/Emo10.gif

ועוד בלשון!!!!!!!! איכס!!!!!!!!!111 אז אני אצטרף עוד שמוונה ימים של צער.

חופש (גדוווול) שמיייח לכולם../images/Emo163.gif

גם לאלה שיש להם עוד בגרויות!!!!!!! תהנו לכם מהשמש ונקווה שבשנה הבאה נתראה כולנו באיזה הופעה של זמרת....

Rוית

New member
גם לי!

לי זה ב28, אני מניחה שגם לך... וזו הבגרות האחרונה שלי השנה תודה לאל (אחרי 4 שעברו, אני מתה כבר לסיים על לשון לתמידדדד´!) אז אני מוסיפה בהצלחה לכולם בבגרויות שנשארו

לשון זה המקצוע הכי מסריח בעולם!

ראיתם האתר ALANIS.NET נסגר??? וואווו איזה באסה!! עכשיו אני לא מצליח להכניס לפורום של האתר גם הוא נסגר\???

אני יודע!!

הנה נכנסתי עכשיו וזה מראה לי מכתב כזה מדניס, מנהל האתר, שהאתר נסגר מה אני אמור לעשות עכשיו? את יודעת מה אני שניה בודק אם את באי סי קקה אבל בכול אם מישהו יודע מה עושים בבקשה תשאירו הודעה

j u n k

New member
לי זה נכנס מיד לפורום..

אין לי מושג למה לך זה מעלה מכתב מדניס..

j u n k

New member
אוי ואבוי!

יש הודעה שהוא מוכר את האתר...
הנה המכתב: The AMNET fan community is "for sale", and might close soon. It has been a great 5 years, but watch out though, it might be back sooner than you think! AlanisMorissette.net and Alanistalk.com are up for sale. This will help me with my personal financial problems. I have spent over 6000$ in web hosting fees for both sites these past 5 years, im not doing this for proffit, rather for help. A few people are interested in the domains, including someone you know well, please tune into this page to see of what the future holds for our AlanisMorissette.Net community. Its been a great ride, and long live the AMNET community! Thanks Dennis

למעלה