כנסו שניה

MiToOsH

New member
כנסו שניה ../images/Emo104.gif

אנ'לא יודעת מי מכם מכיר קיבינימט (אם סי די, גרב וד"ר מניאק), אבל בא לי לשים פה שיר שלהם.. תגיבו אם בא לכם (ותתנו לי להתלהב שאני מכירה את ד"ר מניאק מכיתה ב' בערך
) הזמן עובר המלחמה עומדת להתחיל אני לא פוחד מטילים, מבריח אותם עם דחליל אני לא מאלה שתופסים ליד תרמיל בורחים מהארץ חושבים שזה אותם יציל אבל הם לא מבינים שהם כבר אבודים כי הם נטשו את המולדת, זה יזכר לעולמים זה מדהים איך שאנשים פוחדים משום דבר למות בשביל הארץ זה יותר טוב מלמצוא אוצר אז אני לא נכנס למקלט, לא מתחבא מאף אחד KiBiNiMaT! K.B.C.T, what?! אם הסתכלת עלי אתה כלוא בתוך מבט כי אני לא חוזר יותר לחדר האטום לא נכנסים למלחמה שלא יצא ממנה כלום בסוף הכל אותו דבר, כמה הרוגים? מס' עצום עדיף למות משעמום בארץ בלי חדשות מאשר לחיות בתוך הגן שלנו כמו חיות כבר נמאס לשמוע כל יום על יריות אז תפסיקו להקשיב רק למילים, תתחילו לעשות! פזמון: קיבינימט, מגישים לך את המילים על מחבת כמו חביתה, אומרים את האמת לאמיתה אנחנו לא מפחדים, שופכים את מה שיש בלב, בפנים זורקים את האמת לפנים, עם או בלי כדורים יורים את המילים בשורה, כמו כיתה מדברים על המצב ונשארים בלי שריטה אבל עדיין, אומרים את האמת לאמיתה ובינתיים בבצפר ממשיכה האלימות הולך עם אזניות עלי, כמו עם הילקוט יושב בכיתה, מנסה לראפרפ על איזה ביט כולם לוטשים בי עיניים ומדביקים עלי תוית הם לא קולטים, הראפ זה אצלי בורידים אבל הם חושבים שהם מגניבים, שהם יודעים מה In ומה Out, מנסים לבחון אותי, what im about ולא מבינים דבר, כשאני אומר KiBiNiMaT כי רק אני פה, רק אם סי די וגרב איתי יש רק קצת, אנשים שיודעים מה אמיתי לאחרים זה נוח להשאר מזויפים להקשיב לסאב והצל, בלי להבין מה הם אומרים הם צוחקים עלי, על המקום ממנו באתי על מה שאני שומע, הראש שלהם הוא אנטי אבל לא יעזור לאף אחד כי אני לא לבד נשאר אני, איתי, עם אם סי די וגרב לצידי פזמון: קיבינימט, מגישים לך את המילים על מחבת כמו חביתה, אומרים את האמת לאמיתה אנחנו לא מפחדים, שופכים את מה שיש בלב, בפנים זורקים את האמת לפנים, עם או בלי כדורים יורים את המילים בשורה, כמו כיתה מדברים על המצב ונשארים בלי שריטה אבל עדיין, אומרים את האמת לאמיתה נמצא בעולם מוזר, רחום, חנון, אך גם אכזר עולם דו פרצופי, חצי יפה חצי מכוער כשכמסתכל קדימה, מנסים להחזיר 'תי לעבר חושב על חצי הכוס המלאה כדי להיות מאושר כשנופל מושיט יד אך אין במה להאחז לבקש עזרה? לפעמים מהסס אבל אף פעם לא מעז אז יד לוחצת יד, ואני זוכר לכם הכל כולם מתישהו בצרה - החיים הם כמו כדור עגול אבל בכל זאת שורד, וכותב מה שמרגיש פותח פה גדול, קיבינימט באנו להרעיש לא לשתוק, לשפוך ת'לב בלי לדפוק חשבון להגיד ת'אמת לאמיתה, לירוק על הזבל בעיתון לא נותן להם, להאכיל 'תי בשקרים מעכבר עושים פיל, מגבעות עושים הרים מנפחים, מעוותים, מגזימים, מקצינים עושים הכל כדי למכור,להרוויח מזומנים פזמון: קיבינימט, מגישים לך את המילים על מחבת כמו חביתה, אומרים את האמת לאמיתה אנחנו לא מפחדים, שופכים את מה שיש בלב, בפנים זורקים את האמת לפנים, עם או בלי כדורים יורים את המילים בשורה, כמו כיתה מדברים על המצב ונשארים בלי שריטה אבל עדיין, אומרים את האמת לאמיתה ומה עם פיגועים? שפיכות דמים, מתחים בין אחים? חילונים וחרדים? ריבים מלאים בתככים? אני לא יכול לראות את הארץ שלי מפוצלת לא יכול יותר, אבל מפחד שאי אפשר גם אחרת כמו דבורים בתוך כוורת שרבים על המלכה אצלנו רבים על מי ישב בממשלה על מי יתפוס את הכסא בזמן שעם שלם תופס מחסה אז באים קיבינימט, מגישים לך את המילים על מחבת כמו חביתה, אומרים את האמת לאמיתה אנחנו לא מפחדים, שופכים את מה שיש בלב, בפנים זורקים את האמת לפנים, עם או בלי כדורים יורים את המילים בשורה, כמו כיתה מדברים על המצב ונשארים בלי שריטה אבל עדיין, אומרים את האמת לאמיתה

קראת...

אלנ'א שופטת ואין לי אפילו את הזכות הקטנה ביותר לבקר את זה אבל ... בכל זאת שמת את זה כאן לקריאה אז... לפי מה שקראתי הצורה שזה כתוב בה והמשפטים הלא מסודרים יהיה חרא פלואו... אבל עדיין צריך לשמוע את זה בשביל לדעת! זה יכול להיות אחלה חומר שיעבדו על שיפורים בהצלחה להם!

MiToOsH

New member
דבר השיר עצמו ../images/Emo104.gif

נשמע הרבה יותר טוב מאיך שמדמיינים את זה.. (מניסיון
)

למעלה