כנסו שניה כולם!

כנסו שניה כולם!

אמ... לפני שעזבתי התחלתי לשרשר פה סיפור בהמשכים... הרבה בנות אהבו אותו אז רציתי לדעת אם אתן רוצות שאני ישים אותו שוב... פשוט אני רושמת ורושמת אותו ואין לי מה לעשות איתו אז חשבתי לשים אותו פה... אני אשים את הפרק הראשון ואם תאהבו והמנהלות ירשו אני אמשיך הנה הוא... פרק מ'ס אחד של (^&^)*בעיות כחולות*(^&^)!- "היי" אמרתי לניר אך הוא לא ענה לי, נעלבתי! "נווו מה הקטע שלך?!, אתה יודע שיש לי חבר!!!" "כן, אני יודע" הוא אמר בעצב. "אבל אני אוהב אותך". "אני מצטערת..." אמרתי חיכיתי כמה דקות, ורצתי לכיתה. דוני עצר אותי וחיבק אותי חיבוק אוהב, נרגעתי קצת. אח"כ שאל אותי "מה קרה מאי?, למה את בוכה?" הוא הביט לי בעניים עמוק, עמוק, הבטתי בחזרה ושתקתי. לאחר זמן מה אמרתי" אני אוהבת אותך!" "אני יודע, ואני אוהב אותך" הוא אמר וחייך חיוך של מלאך. הלכנו שנינו לכיתה מחובקים. ניר עבר אותנו הסתכל עלי בעניים מאוכזבות ועצובות והמשיך ללכת, דוני הסתכל עליו ושאל אותי "מה העניין שלו?, מה יש לו?" "לא יודעת" אמרתי , אך בפנים ידעתי את האמת. אחרי הלימודים חזרתי הביתה עם דוני (הוא חבר שלי אם לא הבנתם עד עכשיו). שהגענו לביתי דוני הביא לי נשיקה רכה על השפתיים והתכונן לעזוב "חכה..." אמרתי הוא הסתובב, "מה קרה דון?" "א....." עצרתי את עצמי ברגע האחרון, באתי להגיד לו את האמת על ניר, זה שהוא אוהב אותי. "מה דון?" הוא שאל בחוסר הבנה. "אני.... אוהבת אותך" חייכתי ורצתי לחבק אותו. הוא חייך אלי בחזרה, הביא לי עוד נשיקה רכה והלך. באותו לילה חלמתי עלי ועל ניר חלום מוזר בו אני והוא... הכל בפרק הבא של" (^&^)*בעיות כחולות*(^&^)!" מקווה שאהבתם... !love אדווה...

Kitty Girl 1312

New member
../images/Emo29.gif מוזר...../images/Emo4.gif

אני זוכרת שהיה סיפור בשם הזה, אבל העלילה לא מוכרת לי...

כי זה היה מזמן...

וזה לא היה הסיפור היחיד שסופר פה... נ.ב: ברגע שאני אקבל אישור מהמנהלות אני אמשיך... שמחה שאהבתם... !love אדווה...

dragonit12

New member
ויי יפההה

מחכה לפרק הבא בקוצר רוח... דרך אגב את כותבת מאד יפה תעשי עם זה משו באמת!!

סתיו מם

New member
../images/Emo45.gif

ברור שאנחנו מרשות (כלומר, לפחות אני בעד ונראה לי שגם השתיים האחרות
)

למעלה