כנסו שניה כולכם-

כנסו שניה כולכם-

היות והיה כמה פעמים תכנונים לעשות מפגשי פורום- מה דעתם לעשות מפגש פורום ? יש לי מקום מצוין בראשון - להביא שתיה ולעשות על האש אני מוכן לתכנן את זה תנו לי הסכם שלכם או שתשרשרו לי במספרים את מספר הפלא פון שלכם ןאיזה יום נוח לכם ונתחיל הריץ תעסק-אם בא לכם כמובן-כי אני רואה את זה בשאר הפורומים הם ביחד-הם מדברים הכל. ל]י דעתי צריך לתכנן......... וזהו תחליטו מה שתחליטו יום נעים רועי

ה דרומי

New member
היות וכבר מתגבש לו איזה גרעין

פחות או יותר קבוע אז לעשות מיפגש יכול להיות נחמד הגיע הזמן להכיר את הפרצופים שאחרי השמות?. המקום צריך להיות נגיש לכולם כי כמה בלי רשיון ? אז מקום מרכזי יכול להיות יוטבתה בקניון עזריאלי. נגיש למי שבא ברכבת למי שבא באוטובוס ולמי שבא ברכב ולמי שבא ברגל. ככה שיום ה משעה 18:00 כזה נראה בסדר כזה? וזו רק
.שלי . נ.ב אני חושב שהמקום אם כשרות ככה שאין בעיה לשומרי המסורת שביננו?
.

alomm

New member
אמממממ

אני ודוד חבר שלי שכתב פה קצת אולי גם נבוא ועזריאלי זה מצויין ויש המון מסעדות והרוב שם כשר

חבר´ה תבנינו

אני לא מדבר מעכשיו לעכשיו-שכל אחד יעביר לי תיום שנוח לושנעשה את זה אפשר במסרים שלי ו שיאיר במסרים את הפלא פון שלו-ואני כבר יצור איתו קשר ללא מהיום להיום שיהיה יום נוח לכולםושהמנהלים יבואו של הפורום-בתכנון לשי לעשות משהו גדול

שוקו בת

New member
מתאים אבל תעשו את זה באיזה יום של..

ב"ה משחק שגמני אהיה בראשון
כי אני גרה רחוק רחוק ושוב רחוק!

ה דרומי

New member
שוקו בת מתי שזה יצא לפועל

תלוי במארגן אין לך בעיה באוטובוס לבאר שבע ומשם ברכבת ישר לקניון עזריאלי. ובחזרה הפוך נראה לך. כזה?

אם זה בעזריאלי תודיעו

אם באת יהיה מפגש ובאמת יהיה בעזריאלי אז תודיעו לי כי המשק שלנו נמצא ממש בתוך הקניון (הוא דיי מוסתר מעין) אבל לא חסרים שלטים כדי להגיע אליו אז שמרו על קשר

שלום30

New member
אולי כדאי לחכות לאביב

יותר חמים בחוץ, יותר נעים לנסיעות וטיולים ? איך שתחליטו אתם.

חבר´ה כנסו שניה

שלום צודק-כי עקב המצב ושמילחמה שהולכת לפרוץ-הייתי מעדף חדחות את זה קצת לאביב או לקיץ אבל אם אתם רוצים להציע הצעות אתם יכולים לפנות אלי למסרים בכיף

ה דרומי

New member
תגידו מה אתם בסדר??

מה כולה מיפגש ככה להכיר את הפרצופים שמאחורי השמות ומקום מרכזי כגון קניון עזריאלי ביוטבתה . ממה יש לכם לפחד{מה אתם ילדים קטנים? כולה מיפגש וטו לא. ובטח יש כבר כמה שאניפגשו כבר בפורום אחרים? כמוני למשל. אז קבענו ? ניפגש בשש אחרי המלחמה.

דרומי-אני בעד -לקיים ולהוציא לפועל

בלי שום השג-אבל אני מצפה שיברים יבואו בקמויות כל החברים של הפורום קודם כל שחבר´ה יגידו מתי נוח להם ומתי הם יכולים לעשות את זה.... מתי שנוח להם שיבואי אני מצידי אפשר לקבוע בטיילת בת"א מקום נוח בלי הלחץ הזה של הפח"ע..... מה אתם אומרים?

שוקו בת

New member
תמיד אתם יכולים להגיע לדרום יש גם,

ב"ה שמש תמידית בשמיים ומאוד נעים בחוץ. וגם בגלל המלחמה! אין מה לדאוג פה לא נופליפ טילים!!!

שוקו

התכנון שלי לעשות את זה במרכז-כי זה מקום טוב בשביל כולם וזמין שכולם יכולים לבוא אליו ולדבר

שלום30

New member
אהבתי שם את האיזור

בקרתי שם במלון נוף ערד ככה אני חושב שקוראים לו, בהמשכו של הרחוב שזהו סופה של השכונה, יש רק הרים ואנדרטה עם נוף פסטורלי ומהמם. אבל בלילות חבל"ז קר שם מאוד

שוקו בת

New member
שלום,כן לשם כולם הולכים ביום כיפור!

ב"ה בערד תמיד קר בערב ... לכן אנחנו יושבים בבית אם תנור דולק , לובשים מעיל בבית מחתתיו שני גופיות ארוכות סווצ´ר , וישנים עם שלוש שמיכות פוך
{אני בכול אופן הוכלת לישון ככה} שוטר! , חומה!!!!!

למעלה