כנסו שניה חברה

אדרי3

New member
כנסו שניה חברה

ביום ראשון רונילה מתגייסת אז אני חושבת שמגיע לה שנרשום לה כמה ברכות מהחברים פה.... אז רונצ אני אתחיל.. שיהיה לך הגיוס הכי קל ומהנה שיכול להיות!! תאמיני לי אני בכיתי המון ובסופו של דבר, הדבר היחיד שצריך לעשות הוא להנות מכל רגע קטן בטירונות כי זו חוויה שלא תחזור... אני בטוחה שיהיה לך טוב כי את ילדה מקסימה!!!! אז באמת תזכרי להיות תמיד עם חיוך על הפנים ואל תשימי לב לכל המפקדות האלה כי בסך הכל הן סתם משחקות אותה, והן בדיוק גדולות מאיתנו בחצי שנה.. חחחחח טוב אז בקיצור, בלי הרבה חפירות, שיהיה לך המון בהצלחה ואל תתייאשי!! ואם את צריכה משהו אני תמיד פה בשבילך! אוהבת אותך המון!

חיחי צעירה רוני כנסי

לא מכירים הרבה אבל המון המון בהצלחחהה שתגיעי לאן שרצית ( אמן ואמן ) שתקחי תמירב מהצבא שיעבור לך מהר שתכירי המון אנשים חדשיים חברים טובים ושלא תשכחי תישנים :) תחזרי לבקר אותנו כבר בשבת שאת חוזרת שתוכלי לספר לנו איפה את ומה את עושה אם את נתקלת במשטרה צבאית שלחי לי מסר ונעזור לך עם הד"וח
תיהי חזקה וזה בסה"כ שנתיים :) בהצלחהההה

Rony 05

New member
היי! איזה מוזר

הקטע עם ה-להכיר חברים חדשים ולשמור על קשר עם הישנים, זה משפט שכתבתי לחברה בברכה...... באמת תעזור לי? למרות שאני לא חושבת שזה יקרה כי אני דיי מסודרת... ותודה רבה! וודאי שאני אבוא לספר...!

Rony 05

New member
../images/Emo24.gif

תמיד אחרי שמסיימים משהו ומסתכלים עליו במבט לאחור הוא נראה פחות נורא וקשה..... ותודה רבה .!!!! תאמיני לי שעכשיו שאני יודעת שאת עברת את זה ואת עם חיוך, זה ממש מרגיע אותי..! הפורום הזה ממש נהפך לפורום "חיילים" מכמות החיילים שנמצאים פה חחחח וגם אני תמיד פה בשבילך...! (ובשביל כל מי שרוצה...)

וואו, טירונות זה אחד הדברים הנוראיים...

סתם
טירונות בלאי, שבועיים וחצי (מקסימום חודש) של טרטורים, הצקות, ובעיקר צחוקים
קחי את זה בקלות וזה יעבור בקלות

Rony 05

New member
../images/Emo24.gif

תמיד אחרי שמסיימים משהו ומסתכלים עליו במבט לאחור הוא נראה פחות נורא וקשה..... ותודה רבה .!!!! תאמיני לי שעכשיו שאני יודעת שאת עברת את זה ואת עם חיוך, זה ממש מרגיע אותי..! הפורום הזה ממש נהפך לפורום "חיילים" מכמות החיילים שנמצאים פה חחחח וגם אני תמיד פה בשבילך (כם....)!

למעלה