כנסו שניה זה ממש חשוב

Reutgold

New member
כנסו שניה זה ממש חשוב

ביום שלישי הקרוב (פרק 63) אותו יום זה שביעי של פסח מה שאמור ששוב הדתיים או המסורתיים או כל מי שלא מתכוון לפתוח טלוויזיה באותו יפספס היקארו נו גו וזה פרק בסדרת פרקים מאוד מאוד חשובים! וכמובן יום השידורים כרגיל! אז זהו נמאס לי פיספסנו גם ביום רביעי שעבר שגם היה חשוב אז החלטתי שהפעם עושים משהו! ,[email protected] בבקשה תשלחו לכתובת אימל הזאת מכתבים.. זה האימל של ערוץ הילדים.. תבקשו שישדרו את הפרק פעמיים לא יקרה כלום לאנשים שרואים באותו יום אם הם יראו את אותו פרק פעמיים מי שלא רואה מפסיד הרבה יותר! זה ממש מעצבן אין שום התחשבות! זה לא ערוץ לחילונים בלבד (ואל תפגעו או משהו זה לא אישי).. אז בבקשה ככל שיהיה אליהם יותר בקשות הסיכויים יגדלו וזה כבר קרה פעם והצליח למי שלא זוכר שידרו את הפרק השני של אינוישה ופרוטס באסקט פעמיים כי היה חג או משהו וביקשו מהם אז בבקשה תעשו מאמץ!

CibiHeart92

New member
מה?! דווקא פרק 63?!?!

אסור להפסיד אותו!!! זה הפרק הכי..אאא!! אסור להפסיד!! >< *ראתה לפני כמה דקות את הפרק הנ''ל והיא בשוונג*

Reutgold

New member
מתברר שזה 62..

זה פרק פחות חשוב מבחינת עלילה.. אבל גם מפריעכ לי העיקרון שבדבר...

טוקאנה

New member
אבל.............

זה ברור שישדרו מתישהו את כל הפרקים מההתחלה... יש לי חברה שמפסידה שבועיים עכשיוXPPPP

Reutgold

New member
למה אני צריכה לחכות

עד שיתחיל מהתחלה וזה כבר לקראת סוף האנימה.. להזיז את זה יהיה הרבה יותר קל... אין לי מוג למה חברה שלך מפסידה אבל אם זה שבועיים לא נראה לי ששזה רק בגלל שהיא דתיה.. ואני מדברת על פרק אחד.. אני לא מפסידה מסיבות אישיות... כל עניין הדתיות לא תלוי בי.. אני לא אחלל בגלל טלוויזיה..

Reutgold

New member
זה לא גחמה זה גם עיקרון!

למה תמיד משדרים כרגיל בחגים! לא יקרה כלום אם יתחשבו קצת יותר! מה הזעה בזה? מה בסה"כ ביקשתי שתכתוב כמה מילים ותשלח זה עד כדי כך קשה! כל הזמן אני אצטרך להיות תלויה באנשים! תשים את עצמך במקומי לרגע! מה הבעיה שלכם!

..

לא התכוונתי לפגוע... אני יודעת שזה קשה אבל אין כל כך הרבה אנשים שגם מספיק חשוב להם לראות את כל הפרקים וגם הם שומרים שבת.. בגלל זה ערוץ הילדים נוטה להתחשב ברוב וממשיך את השידורים כרגיל.. ואני יודעת שזה נורא דפוק מצידי אבל זה ממש קשה לחכות לפרק הבא *פליז דונט קיל מי*.. בגלל זה הורדתי את כולם וראיתי אותם לבד ^_^

CibiHeart92

New member
וואו זה יהיה בידור

לראות את היקארו קטנצ'יק וכל כך עלוב XD (ולא רגשן כל כך י.י )

למעלה