כנסו
1. אני באמת דיסלקט , אמרו לי שזה לא חמור ושאני עדין כמו כולם. 2. איבדתי את אבי כשהיתי בן 11 בזמן שקראו לו למילואים הוא היה לוחם במשמר הגבול , באחד הקרבות אם המחבלים בלבנון הוא נהרג מאש צלפים בחודש יוני זה יהיה 4 שנים למותו (אני יכול להגיד לכם שאני מתגעגע אליו מאוד..) 3. בחופש הגדול שירתי כמלצר בארומה זה רשת מסעדות ענקית ומפוארת שמה גם החלק של המלצרים זה לשיר ולבדר את הלקוחות בשעות הערב , אבל בלי קשר לזה אני זוכר שזה היה בצהורים , אלי קרן אסף (רוני מהפיג'מות) הגיע והזמינה פחית קולה ועוגה קטנה היא הייתה אם חברתה אבל היא הלכה ואלי נשארה לבד , הבאתי לה את הפחית קולה והיא שאלה אותי בן כמה אני.. מה אני חופר לכם חח בקיצור ניאלנו שיחה ארוכה מאוד. 4. אני נולדתי בנאפולי שבאיטליה אני יהודי ישראלי לכול דבר ויותר מזה אני יכול להגיד לכם שאני לא יודע מילה באיטלקית , אבל הייתי בעד איטליה במונדיאל. 5. כבר מגיל 13 התחלתי להעריץ את זוהר ארגוב שמעתי את כול שיריו היפים ובעקבות זאות הכרתי גם את הבן שלו שהתחיל להיות גם זמר גילי ארגוב אני שומע את השירים שלהם עד היום. 6. אני לא לומד בפנימיה אני לומד בבית ספר חילוני ממלכתי ואם אתם שואלים אותי הציונים שלי לא משהו.. אתם יכולים לשאול אותי כול מיני שאלות , אבל עכשיו מי שצדקה זאות חסה יבשה והיא צריכה לעשות את אותו הדבר אם אני לא טועה. שבת שלום לכולם!