אני מעלה לך אבל זה יקח קצת זמן כי זה קובץ גדול
P purple rain2 New member 23/5/05 #19 כפרעלייך איה../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif תמיד ידעתי שאפשר לסמוך עליך בעניינים האלו
A ayaliar Well-known member 23/5/05 #27 לא שכחתי אותך האתר התעלף וזה כבר שנה מעלה... אני מקווה שבקרוב גם יהיה לינק חחח
ה היחפה עם כתר של זהב New member 23/5/05 #20 אחלה, אז אני אעלה.. ../images/Emo60.gif את ההופעה בקדם אירוויזיון לענת
P purple rain2 New member 23/5/05 #21 יו, ראית אותה ביום שבת? שידרו אותה לפני האירוויזיון, איזה יופי, לא ראיתי אותה מאז הקדם רק מי נתן למאיה בוסקילה מיקרופון?
יו, ראית אותה ביום שבת? שידרו אותה לפני האירוויזיון, איזה יופי, לא ראיתי אותה מאז הקדם רק מי נתן למאיה בוסקילה מיקרופון?
ה היחפה עם כתר של זהב New member 23/5/05 #24 יפיוף קטן ../images/Emo99.gif ../images/Emo60.gif בטח שראיתי! אני כל כך אוהבת את ההופעה הזאת.. בעיקרון אני גם לא אוהבת את מאיה.. אבל הראל כל כך מושלם שם שפשוט לא אכפת לי שהיא גם שרה
יפיוף קטן ../images/Emo99.gif ../images/Emo60.gif בטח שראיתי! אני כל כך אוהבת את ההופעה הזאת.. בעיקרון אני גם לא אוהבת את מאיה.. אבל הראל כל כך מושלם שם שפשוט לא אכפת לי שהיא גם שרה
ה היחפה עם כתר של זהב New member 24/5/05 #30 הנה הלינק לקדם! ../images/Emo60.gif ההופעה בקדם עם מאיה!