כנסו רגע.....

כנסו רגע.....

אני יודעת הרבה על הסדרה מלאך שחור אבל פחות על הצוות, ואני די מתביישת לשאול אבל... מייקל ורטלי (לוגן) וג'סיקה אלבה ביחד? והסיבה שאני שואלת זו התמונה הזאת...

123יעל

New member
../images/Emo108.gif כן, גם לי זה קרה בהתחלה../images/Emo98.gif

אז ממה שאני הבנתי הם הכירו בצילומים של העונה הראשונה והתאהבו הם היו זוג הרבה זמן ואפילו התארסו אבל מאיזה שהיא סיבה לא ברור למה החליטו, לדחות את החתונה או שהם לגמרי נפרדו אני לא בטוחה... בעצם אני יודעת שהם נפרדו כבר ועכשיו היא רווקה! אבל לזכר היימים הטובים הינה אתר מדהים על מקס ולוגן!!!

shasha14

New member
וואי באמת../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo122.gif

מגניב..... חמודים ביחד.....

Queen Of Rain

New member
הוא גדול ממני ביותר,ויודעם מה..?../images/Emo12.gif

זה ממש אבל ממש לא מפריע לי *DROOLING*

dilan angel

New member
שיהיה לה בככייףףף!../images/Emo70.gif

לא מפריע לי בכללללל....כאילו למה זה צריך להפריע?

karms20

New member
כבר לא כיף לה...

הם כבר ניפרדו - והיא הודיעה אצל ג'יי לנו שהיא אישה פנויה עכשיו. ובקשר לפער הגילאים - הבעיה היא שאין שום דבר מקשר כאילו הוא גדול ממנה ב- 13 שנה!!! זה פער ע-נ-ק לרוב הזוגות אין סיכוי לגשר על פער כזה. כל אחד נמצא בשלב אחר בחיים - רוצה דברים אחרים מהחיים. בחייכם - מישהו בכלל חשב שהם הולכים להחזיק יותר משתי דקות אחרי סיום התוכנית???
לא ניראה לי שמישהו היה בהלם כשהם נפרדו - אני בבל מקרה לא...

dilan angel

New member
../images/Emo12.gifנפרדו?!!../images/Emo93.gifהם היו כל כך חמודים

!!!! מתי היא התראיינה בפעם האחרונה אצל ג'יי לנו????ראיתי רק את הסרטון של לפני שנתיים...שאז היא עוד שיחקה בעונה הראשונה... למישהו יש את הסרטון של עכשיו?

karms20

New member
בחודש האחרון

במסגרת הקידום של HONEY. ודרך אגב זה לא היה הפתעה כי כבר כמה חודשים טובים לא רואים אותם ביחד והם לא באים לאף אירוע ביחד.

ברודי

New member
למה הם כזה זוג חמוד..../images/Emo99.gif

*במצב רומנטי בעיקבות מולאן רוג', לא להתיחס*

יו איזה תמונה מדהימה!!!!!

ותודה רבה על המידע.... אני מתחילה עכשיו לגלוש מלא ואני לומדת המון על ג'סיקה והכלל על מלאך שחור.....

123יעל

New member
../images/Emo108.gifכל הכבוד!! ככה כולנו התחלנו!!

נכון האתר ששמתי קודם מהממם!!!

123יעל

New member
../images/Emo108.gifלכל אוהבי מקס ולוגן!!!!

תיכנסו לקישור הזה ויש שם כל מיניי קטעים להורדה ששעשו על מקס ולוגן! אני הצלחתי להוריד רק אחד מהם (בטח כי זה אתר ישן הם לא עובים) אתם חייבים להוריד את זה!!! זה פשוט מושלם אין מילה אחרת להגיד!!! זה אוליי יקח טיפי זמן להוריד אבל זה שווה כל רגע!!! יש שם את כל הקטעים שלהם מהעונה הראשונה (שהם עוד יכלו לדעת אחד בשני) פשוט שווה! לקטע קוראים BREATHE תהנו ותגיבו!

orginal jess

New member
תגידו, מה בסוף הסיבה לזה ששששש

שהם נפרדו? אמרו לי שרק ראו אותה לבד, עצובה במסיבה, אף אחד לא ידע להגיד לי למה, אז למה?

למעלה