כנסו רגע

crazy4tc

New member
כנסו רגע ../images/Emo26.gif

דיברתי עכשיו עם מעריצה של דה קולינג בגרמניה והיא ציטטה כמה שורות מהשירים של הלהקה הראשונה של אלכס- maybe solitude תראו איזה ציטוטים: "I will know searching for you..the only Love I ever knew...." "She´s going down to the neverlands and I will never see her again......and I need to see her..." " he said to me that she had to leave me and I said to her that theirs nobody out there" "did I kill her with the gun in my hand" "Daylight in and Daylight out I´m searching for you and I scream your name I scream and shout......only one women I knew could make me cry could make me blue" הציטוטים אגב הם משמיעה (שלה) אז אם למישהו יש אולי את המילים של השירים... כי חיפשתי ולא מצאתי
אבל הקשבתי לשירים ובאמת שמעתי את הקטע עם הרובה... אותי אישית זה קצת מפחיד
היא חושבת שהוא שר על אמא שלו... חלק מהציטוטים נשמעים יותר כמו שירי אהבה לחברה שלו או משהו... אבל הקטע עם הרובה?...

crazy4tc

New member
אלכס והאמא- תקציר../images/Emo26.gif

כשאלכס היה בן 8 ההורים שלו התגרשו. אמא שלו עברה לגרמניה והתחתנה עם איזה מישהו והשאירה אותו ואת אחותו הגדולה טאירין (זאת שיצאה עם אהרון) עם האבא. אני לא לגמרי בטוחה בזה אבל נראה לי שהיא לא שמרה איתם על קשר. הוא נפגש איתה בגרמניה לפני שנה בערך (אני לא יודעת אם זה מפגש ראשון מגיל שמונה) וגם פגש את שלושת האחים שהיא הספיקה להוליד לו (יש לו גם שני אחים מאבא שלו והאישה שהוא התחתן איתה-דבי). עד כמה שידוע לי היחסים בינהם טובים עכשיו. אבל כבר הספקתי לקרא באיזה ראיון שהוא אומר שאמא שלו אף פעם לא תיפקדה כאמא או משהו כזה. ותסתכלי בחוברת של הדיסק שם אלכס מקדיש את הדיסק בין היתר גם לדבי (האישה של אבא שלו שגם כותבת בלופט) ואומר שהיא היתה יותר אמא בשבילו מאשר שהאמיתית אי פעם תוכל להיות. חוץ מזה ש- cibah נכתב עליה... בגלל זה זה מאוד אפשרי שהשירים מהלהקה הראשונה שלו (הוא היה בן 11) הם עליה. אבל הקטע עם הרובה קצת מוזר...

אמא חרא.

ככה עוזבת את הילדים שלה?! ועוד ילד חמוד וקטנטן כמו אלכס שלנו?! חוצפה! אבל לפחות הייתה לו את דבי. אוהבת -

bLlOaVcEk

New member
מישהו יכול בבקשה....

להסביר לי על הלהקה הזאת! מי החברים בה? כמה זמן היא קיימת? אם עדיין היא קיימת (סליחה על הבורות...)? ומעל הכול: מה הקשר שלה לגרמניה??? דרך אגב, לאה, חשבתי לקרוא לסרט של הסוף שנה שלנו "האפרוחים של בתיה"! זה יכול להיות גאוני. בתור זאת שנורית סימנה כאחת התסריטאיות לסרט, אני יודעת מה מושך את הקהל ומה לא... סליחה על הגישה המתנשאת, אבל מה אני יכולה לעשות? זאת לא אשמתי שאני יותר טובה מכולם...

crazy4tc

New member
הסבר:

הנה הביוגרפיה של דה קולינג
קשר לגרמניה: הם מופיעים שם, יש להם מעריצים שם, אמא של אלכס גרה שם... חחחחחח אלינור... מה נורית אמרה? שהיא רוצה שתקחי חלק חשוב בסרט של הסוף שנה? צר לי לאכזב אותך (טוב לא ממש...
) אבל היא אמרה את זה לכולם...

למעלה