כנסו רגע...

כנסו רגע... ../images/Emo10.gif

כשאני עושה שפגט, ומרחיבה אותו קצת, והכל, אז כואב לי כזה בחלק הפנימי של הברך, ברגל שמאל, בצד הימני הפנימי.... ויש לי כזה וריד שקצת בולט וזה ממש כואב... זה נורמלי? אני ממש פוחדת....

Mr GK

New member
../images/Emo140.gif

יהיה בסדר. אם את ממש חוששת, גשי לרופא לבדוק את העניין.

את האמת

זה אל אמור לכאוב בברך.. אבל זה אמור לעבור לך תכחי עוד איזה שבוע ואם ישמיך לכאוב אז לכי לרופא..

g i l i

New member
אין כל כך מה לפחד..

זה ההשפעה העיקרית של גיל ההתבגרות שאת גובהת מהר אז השרירים קצרים ממה שהם אמורים להיות ואז יש איזשהו משהו שמשפםיע על הברך.. זה יכאב קצת ויעבור מנסיון!!

...

אני לא גובהת ממש
אולי סנטימטר בשנה
זה לא על הברך עצמה, איתה אין לי בעיות, כרגע, זה, אמ, אני עושה שפגט על הרצפה, רגל לצד ימין, רגל לצד שמאל, וברגל שמאל, בצד ימין שלה, בחלק הפנימי, שפונה לתוך השפגט, באזור הברך, כואב לי.... שמה, לא בברך עצמה.

g i l i

New member
זה סוג של מתיחה בגיד, בטח גם יש שם

גם פס בולט כזה שבמיוחד בו יש את המתיחה.. מכירה זה רק עד שהגוף יהיה רגל לשפגאט ולמצב הזה ואז לא יכאב יותר..

תראי גם לי זה קורה אחרי שאני מתאמצת

בפיסוק גדול מאוד ומאמצת איתו ונשארת הרבה זמן. אבל בכאב הזה בסופו של דבר אומר שאת רק בדרך להרחיב את היכולת שלך ברגליים. קחי את העצה של בהודעה ואל תדאגי...

אוקיי תודה

קראתי את שתי ההודעות שלך, אבל אני אגיב רק פה, אוקיי?
זה לא כואב לי כל הזמן, רק בפיסוק וכמה דקות אחר כך... ותודה

גפ לחברה שלי זה קרה רק ביד.

את צריכה לתת לרגל שלך לנוח ולא לאמץ אותה יותר מדי. לשים אולי משחה את תחבושת, משהו שקבע לך אותה ולנוח הרבה. זה יעבור... ואם זה לא עובר תוך תקופה ארוכה גשי לרופא, ותתיעצי איתו על הנושא. מקווה שתרגישי טוב!

למעלה