כנסו רגע קט

כנסו רגע קט../images/Emo26.gif

יש מי שאוסף מפיות או מכוניות עתיקות
פסלוני פורצלן או דובים
האם גם לכן יש אוסף?
איך הוא התחיל?
ומהו הפריט היקר ללבכן...

אוספים ....

אני כזאת ששומרת כמעט הכל ... לא מזמן עברנו דירה ...ועשיתי סדר בדברים שלי ...אתן יודעות מה מצאתי .. אז ככה... את אוסף ניירות המכתבים ...אפילו זה של ד"ר ספוק ... את היומני הבית ספר שלי מכיתה ח ...שהם ממש ספר זיכרון אחד גדול ...חחח...הייתי כותבת שם הכל ..היה כל כך מצחיק לקרוא את זה ..התמימות ..חחח... פעם היה לי גם אוסף של בובות ..אתן יודעות מחרסינה לבושות בשמלות יפות ...עכשיו הן של הבת שלי .. אין לי פריט מיוחד היקר ל-
...הכל יקר לי

אני אספנית כפייתית

לא זורקת כלום, אפילו את הגי'נס ליוויס שהיה לי במידה 36, כי אני עדיין חולמת לחזור למידה הזאת
אבל אני שומרת הכל, את כל יומני החיים שהיו לי שרפתי יחד עם בעלי, כי רצינו לפתוח דף חדש חדש.

חלומות מתגשמים לפעמים

גם לי היה ג'ינס כזה ולא לבשתי אותו בערך מההריון של שחר לפני יותר משש שנים. השבוע לא מצאתי משהו ללבוש ואמרתי, יאללה ננסה. לבשתי, ולא רק שהוא עלה עליי, הוא גם היה גדול עליי
אבל הוא כל כך לא באופנה ונורא הציקה לי הגיזרה הגבוהה שלו, אז כשחזרתי מהקניות (בגדים) כבר הייתי לבושה בג'ינס בגיזרה נמוכה ואת הג'ינס הישן, סוף סוף העפתי לפח אחר כבוד... לגביי אוספים, גם אני אספנית כפייתית, יש לי מלא דברים שאפשר להעיף. פעם היה לי אוסף של צעצועים של ביצת קינדר עד שבן אחי פירק אותם וניסה להרכיב בצורה חדשה, הכל עף לפח. גם אוסף בובות פרווה שעברו לילדים אחרי שנולדו ועוד כמה קשקושים

מריני

New member
פנינה, חבל שזרקת את הג'ינס...

כי האופנה של הג'ינסים הגבוהים של פעם חוזרת ממש בקרוב...

גם אני! גם אני!

היה לי אוסף של כבשים וכבשות (חחח) מאוד חמודות וצמריריות עכשיו הן של הבת שלי

מריני

New member
אני אוספת...

מכתבים ישנים שכתבתי לבעלי
, עוד כשהיינו חברים בצבא, יומנים אישיים מבי"ס יסודי ומהתיכון, תעודות שונות שקיבלתי, ברכות לימי הולדת - לכל אחד יש קלסר משלו, לי לבעלי ולביתי... הברכות שקיבלנו לחתונה - שומרת גם עליהן בקלסר מיוחד... אוספת גם בגדים, כי אופנות תמיד חוזרות ובעיקר כי קשה להיפרד... אני אפילו שומרת על המכתבים שבעלי קיבל מחברות שלו לשעבר, איזו פ'גרת אני, אה
בעצם יצא יותר מה אני שומרת מאשר אוספת, אבל לא נורא, זה מתקבל גם, לא

מריני

New member
מעניין...הרבה מגיבים כך...

אבל לא איכפת לי...כי אותי הוא אוהב...

מרינוש ....

חחחח...את באמת פ'גרת מה את שומרת מכתבים של בעלך מחברות לשעבר ... זרקי אותם ....

מריני, קטעים איתך

אם את שומרת מכתבים מחברות לשעבר, אני שמרתי תמונות של המכוערות שבעלי יצא איתן, איזה טעם היה לו, והוא עוד מגן עליהן
חוצפן!!!

מריני

New member
בנותתתתתתתתתתתתת, תירגעו.....

זה לא מפריע לי לשמור את המכתבים האלו, נראה לי שהוא בכלל לא יודע שאני שומרת אותם... לפעמים זה מצחיק לקרוא איך הן היו מתחנפות אליו ובוכות לו במכתבים...

בכמה בחורות מדובר?

שתי בנות? חמישים? כמה? כי אם ככה, אולי יש בו משהו
נא לצרף תמונה...

למעלה