כנסו מהרררררררררררררררררררררררררררר

כנסו מהרררררררררררררררררררררררררררר

אתם לא מבינים!! ראינו את סקעתתתתתתתתתתתתתתתתת הוא מושלם!!!הוא היה עם המארגן שלו שקשור לאסף אם אתם יודעים מי זה..קיצר ליד הבית שלו!!והוא מושלםםםםםםםםםםםםם ודיברנו איתו והצטלמנו איתו והוא מושלם הוא חיבק ונישק אותנו..הסתכל ..היה לו ריח מהמם ואנחנו מתותתתתתתתתתתתתתת והוא נרא מהמם!!והוא נחמד רצחחחחחחחחחחחח

כנסי

היום לפני שעה בערך והוא מושלםםםםםםםםם..........במציאות הוא נרא כ:,כ טוב והוא מריח מעולה והוא נשמהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

../images/Emo23.gif לא ניראה לי!!!

א. תעלו תמונות שנראה... ב. לא לפני הרבה זמן ניכנסתם לפורום אהבה מעבר לפינה וכתבתם שראיתם את רן בכור בעזריעלי. ג.יפית ד.אין ה.זה שקר!!!

טוב שמעי משו..

דבר ראשון אין לנו שום סיבה לשקר..פעם הבאה לא נגיד לכם שראינו אותו כי כל מקרה לא מפרגנות דבר שני אתמול באמת ראינו רת רן בכור!!אבל בקניון אילון לא עזראיאלי..בא לך תבררי איתו..ויש לנו תמונות אבל לא סורק וגם אנחנו לא חיבות להראות לך ! אז זהו ביי

קארין!!!! סליחה!!!!!!!!!

חשבתי זה מישהי אחרת.... דיברתי איתך על זה כבר באיסיקיו... שיייע איזה פדיחות... פווול סליחות!!! -קרן-

שמן ../images/Emo99.gif ../images/Emo60.gif

איזה כיף לכןןןןן!

מזל טוב!!!

רק לי אין מזללל
זה לא פייררררר אני היחידה בעולם שעדיין לא פגשה אותווווווו וכל אלה שכן פגשו נפגשו איתו לפחות שלוש פעמים!!! חרם! חרם! חרם!

למעלה