כנסו לרגע בבקשה

יוספפ11

New member
כנסו לרגע בבקשה

שלום אני גיי בן35 שנמצא עמוק בארון גר בצפון אמריקה חובש כיפה סרוגה אני מחפש נואשות לסבית לנשואיי נוחות והבאת תינוק לעולם לא בשיטה הקובנציונלית אשמח לשמוע את דעתכם לנושא המיואש

יהודי יקר

התורה מלמדת אותנו, שהאדם נברא זכר ונקבה, והקב"ה הפריד אותם. משמע, לכל גבר יש החצי השני שלו שמחכה לו אי שם... אם כך - אז למה לך להתפשר על נישואי נוחות, אם התורה מבטיחה לך אהבת אמת עם החצי השני שלך??! אין יאוש בעולם כלל! עוד תראה שתהיה לך אהבה בחיים. אי אפשר אחרת, כי ככה הקב"ה ברא את העולם, וטוב שכך. החיים הם כל טוב שנמשך לנצח, אז אין צורך לחשב חשבונות קצרי טווח, אלא להביט מלאי תקווה לעתיד. כדאי שתתחבר לרעיון המשיחי: שום דבר לא אבוד!!! הואיל ואתה דתי, נדמה לי שכדאי לך ללמוד חסידות, שמסוגלת מאוד להוציא את האדם ממצבים נפשיים קשים (תוכל לברר בבית חב"ד הקרוב למקום מגוריך, או לשוטט באינטרנט). רק טוב שיהיה לך.

BabyBoy1

New member
../images/Emo5.gif

אני מצטער אבל ההודעה הזאת כל כך תלושה מן המציאות.

בחייאתתתתת

תהיה רלוונטי. הוא לא מצפה למוסר בנושא ולא להמלצות על דרכי-אמונה.. תהיה קצת ענייני ותגיב בהתאם

יוספפ11

New member
בהקשר להודעה שלך

על איזה חצי שני אתה בדיוק מדבר הגברי? את כול נושא החסידות וכו אני מכיר טוב מאוד ולצערי במצבי זה לא כול כך עוזר אנחנו צרכים להיות בחיים מעשיים ולא רק רוחניים ןכרגע הדבר החשוב ביותר בשבילי זה בהאת ילדים לעולם ומיכוון שאני בחור דתי ואני מאוד אוהב להיות דתי אז זו היא הדרך היחידה בשבילי למצוא את המיועדת אני מאוד מקווה ומתפלל יום יום לקבה שימצא לי את הזיוג הזה כול טוב יוספ

dkey

New member
ממה נובע היאוש?

לחץ להתחתן? לחץ להוליד ילד? מי לוחץ? מדוע לחפש בישראל? הרב שרלו ציין לאחרונה כי שני הצדדים צריכים להבין טוב טוב למה הם נכנסים ובצדק רמז שזה לא משהו שהוא ממליץ עליו. נראה לי לא נכון להתחתן עם אישה כדי להונות את החברה. כדי שיהיה לאדם עלה תאנה. אני לא יכול להבין למה אדם ישאר דתי במצב כזה. אני אישית דם לא חושב שנכון להביא ילד לתוך מסגרת שהיא תרמית. שלא מבינים למה לאבא ולאמא יש מהצד. מה תאמר לילד/ה? אני חושב שזה מאוד לא בריא שילד יגדל לתוך מסגרת בה אינו רואה אהבה ואינטימיות בין שניים. הוא יגדל עם חסכים. אם הרצון הוא בילד, הייתי מתקשר עם אישה לצורך הענין או מאמץ (דבר שדיי קל בצפון אמריקה)

למעלה