כנסו לקישור!!! http://celebs.walla.co.il/?w=/3602/1021087
N NAJ New member 11/12/06 #2 וואי מגניב... מתאים לאנג'לינה שירים כאלו היא תכנס עכשיו לחופה וברקע ינגן השיר "הקונה מטטה" ומה הקשר לתמונה?
וואי מגניב... מתאים לאנג'לינה שירים כאלו היא תכנס עכשיו לחופה וברקע ינגן השיר "הקונה מטטה" ומה הקשר לתמונה?
N NAJ New member 11/12/06 #3 אהה ו... שמתי לב שהתמונה ערוכה בפוטושופ... אני מאתר לעצמי שאתה אחראי לזה...
W West Doll New member 11/12/06 #5 תודה על הידיעה.. נראה לי שזה פשוט בולשיט בראד אמר במפורש בראיון שלו במעריב עם גג'ודי סלומון ההיא שהם לא מתכוונים להתחתן.. אני לא יודעת מה איתכם אבל אני מאמינה לבראד
תודה על הידיעה.. נראה לי שזה פשוט בולשיט בראד אמר במפורש בראיון שלו במעריב עם גג'ודי סלומון ההיא שהם לא מתכוונים להתחתן.. אני לא יודעת מה איתכם אבל אני מאמינה לבראד
A American Starfish New member 11/12/06 #7 כן../images/Emo45.gif הוא אמר שהם לא יתחתנו עד שלכל זוג באמריקה תהיה זכות חוקית להתחתן (והוא התכוון להומואים וללסביות....)- אז או שהוא נורא תומך ב- , או שהם פשוט לא רוצים להתחתן
כן../images/Emo45.gif הוא אמר שהם לא יתחתנו עד שלכל זוג באמריקה תהיה זכות חוקית להתחתן (והוא התכוון להומואים וללסביות....)- אז או שהוא נורא תומך ב- , או שהם פשוט לא רוצים להתחתן
O One Falling Star New member 12/12/06 #8 אמא שלי קראה לי משהו על זה מהעיתון היום בבוקר... אני די גלגלתי עיניים בתגובה אני לא מאמינה עד שיש הודעות רשמית ואני רואה טבעות על האצבעות שלהם
אמא שלי קראה לי משהו על זה מהעיתון היום בבוקר... אני די גלגלתי עיניים בתגובה אני לא מאמינה עד שיש הודעות רשמית ואני רואה טבעות על האצבעות שלהם