כנסו לפה....., משעשע :) WEEEEEEEEEEEEEEEEE
ע ענתי_המתוקה New member 17/7/02 #3 חחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif גדול!!!!!!!!!!! אהבתי................................. אז שלום שלום לכולם ואחלה יום שיהיה לכם!!!!!! LOVE ענת.
חחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif גדול!!!!!!!!!!! אהבתי................................. אז שלום שלום לכולם ואחלה יום שיהיה לכם!!!!!! LOVE ענת.
G GALI02 New member 17/7/02 #4 ערב טוף. מה המצב אנשים? מה השקט הזה כאן?אפשר לחשוב שתשעה באב או משהו כזה...
ע ענתי_המתוקה New member 17/7/02 #6 אחלה ערב../images/Emo13.gif מה המצב אנשושים???????????? אצלי הכל אחלה.........רק שאני רוצה לצאת במחאה נגד ה- אוף אני לא יכולה להכנס למים בגללן!!!!!!!!!!!! והיה היום מאוד מאוד חם.....אני בטוחה ששמתם לב לזה לבד. מה חוץ? איך עבר עליכם היום? LOVE ענת.
אחלה ערב../images/Emo13.gif מה המצב אנשושים???????????? אצלי הכל אחלה.........רק שאני רוצה לצאת במחאה נגד ה- אוף אני לא יכולה להכנס למים בגללן!!!!!!!!!!!! והיה היום מאוד מאוד חם.....אני בטוחה ששמתם לב לזה לבד. מה חוץ? איך עבר עליכם היום? LOVE ענת.
G GALI02 New member 17/7/02 #7 היום עבר בפיהוק גדול פשוט חם מדייייייייייי כל מה שאני רוצה זה רק לישון... נהייתי כמו החתולה של אחותי(מקווה שאני רק לא אגיע למימדים שלה ) מה איתכם? אני אישית לא אוהבת ים וה רק מחזקות את זה...
היום עבר בפיהוק גדול פשוט חם מדייייייייייי כל מה שאני רוצה זה רק לישון... נהייתי כמו החתולה של אחותי(מקווה שאני רק לא אגיע למימדים שלה ) מה איתכם? אני אישית לא אוהבת ים וה רק מחזקות את זה...
T tankgirl21 New member 17/7/02 #11 גיליייייייייייייייייייייייי יפה שלי איפה היית? ככה יפה לעזוב אותי? געגעתי אליך המונים.....
T tankgirl21 New member 17/7/02 #12 שייייייייייייי וענתי שלי לאן נעלמתם שניכם..... תחזרו לפה במיידי.... 10 שניות.... זוז.....
ע ענתי_המתוקה New member 17/7/02 #14 אני פה בינתיים...... אך ככל ערב אני נוטשת לכמה שעות............. עוד מעט אני זזה יש לי פגישה מה המצב אחותי? הכל טוב??? אני מקווה שכן אחרת באה להחטיף מכות LOVE ענת.
אני פה בינתיים...... אך ככל ערב אני נוטשת לכמה שעות............. עוד מעט אני זזה יש לי פגישה מה המצב אחותי? הכל טוב??? אני מקווה שכן אחרת באה להחטיף מכות LOVE ענת.
G GALI02 New member 18/7/02 #17 "לעולם לא תצעד לבדך" ולעולם לא תתהלך ברחבי הפורום לבדך... (????????????)