כנסו לפה כולם

noa7189

New member
כנסו לפה כולם../images/Emo70.gif

זה נהיה פורום מגעיל אתם לא חושבים???? אנשים פה יורדים לרמה שלא יאומנת אי אפשר לרדת עוד יותר נמוך מזה! אנשים מתחזים לאנשים אחרים כל אחד מביא את כל השנאה שלו לאתלטים (עומר אם לא הבנת הכוונה היא אלייך) ולמה בדיוק אתם יורדים על יורי הוא אתלט מעולה וכשהוא רץ אפילו את האבק הוא לא משאיר לכם מאחוריו ומה לעזאזל אכפת לכם לאיזה צבע הוא צבע את השיער?! מה זה עיניינכם בכלל, צריך לעניין אותכם איך שהוא רץ וזהו לא יותר מזה! אני לא מבינה בגרוש מה הולך פה רק חסר שעוד שניה תתחילו לקלל אחד את השני וזהו! מה זה צריך להיות?! אין לכם בושה לרדת לרמת שפל שכזאת... ז'ק זה יהיה נחמד אם תחסום כבר את כל המתחזים! תגיבו כי התגובה חשובה מאוד כדי לדעת שלא רק אני מרגישה ככה

natali25788

New member
../images/Emo45.gif מסכימה איתך.

יש פה יותר מדי אנשים שמשעמם להם בחיים או שהם סתם מקנאים באלו שכן מצליחים באתלטיקה, אז הם מתחילים להתחזות לאנשים אחרים או להשמיץ אנשים שהרבה יותר מוכשרים מהם...

Matth

New member
צודקת !!

לצערי לאחרונה בארץ זו תכונה שצוברת תאוצה החוסר פירגון וההתעסקות הבלתי פוסקת באחר. אני לא מבין מה זה כל השטויות האלה על צבע השיער- לא ציפיתי לשמוע את זה מאנשים בגיל כזה, אמנם פעם גם לי היה מאמן שהיה הורג אותי על שיער כזה- אבל גם הוא לא היה מגיב בכזו צורה חסרת כבוד ושחצנית בפורום, אלא היה אומר לי את זה באופן אישי -בצורה מכובדת. בכל מקרה, בעולם יש מספיק אתלטים מעולים שעושים כל מיני שטויות עם השיער והגוף שלהם וזה בכלל לא משנה לגבי התוצאות שלהם- כל עוד אדם משקיע מגיע לאימונים ועושה ברמה המקצועית את כל מה שהוא צריך לעשות אז זה מספיק- זה לא מבטיח תמיד תוצאות אבל עם מספיק ניסיון גם הם מגיעות וזה לא קשור לשיער שלו אול לפירסינג שלו או לכל דבר מאין זה. בדיוק בהקשר לכך אני חושב שהשיטה של היחידה לספורט הישגי והועד האולימפי להקשות על הספורטאים בארץ מעבר לקריטריון הבי"נל ולבקש מם כל מני דרישות מוזרות - היא שגויה וטיפשית, בדרך זו אף ספורטאי צעיר שאין לו המון מזל וכשרון -בחיים לא יציל לפרוץ- ובחיים לא יקבל ניסיון-זה נראה לי חלק מהגשה הימרנית שנו להציג כלפי העולם שישי לנו ספורט ואתלטיקה ברמה גבוה על ידי כך "שנמנע פדיחות" מהספורטאים שאנו כבר כן שולחים לשם- ואז כולם יחשבו- "וואו תראו את הישראלים הספורטאים שהם שולחים אף פעם לא נכשלים" מה לעשות שאפירית זה לא נכון- וגם ספורטאי שעשה 100 פעמים את הקריטריון יכול לקרוס בתחרות גדולה כמו האולמפיאדה [אולי בגלל ש 4 שנים קודם לכן שהוא עשה את הקריטריון "רק" 20 פעמים ולא 100 כמו שדורשים ביחידה לספורט הישגי- אז לא שלחו אותו לאולימפיאדה וכך חסר לא בדיוק הניסיון שעכשיו היה יכול לגרום לת מעצמו את מקסימום היכולת כשזה באמת חשוב], יש הרבה דוגמאות לפי דעתי לספורטאים ראויים שלא נשלחו בגלל השטויות הללו אני מכיר כמה באופן אישי [למשל דניס חולב שלפני 4 שנים קפץ 5.71 ו5.65 אבל לא בתחרויות מספיק גדולות לטעם היחידה ולכן הוא לא נשלח- זה היה בזבוז- כי אני חושב שאם היו שולחים אותו ללא קשר לתוצאות זה היה יכול לתת לו אפשרות לפרוץ קדימה- ברגע שהוא היה מתחרה במעמד כדול כזה- כי זה יכול לשנות לך משהו בתפיסה]. ובכלל גם ככה אין לנו כמעט אנשים שעומדים בקריטריון הבי"נל אז למה עד שיש אנשים כאלו שלמרות שהם מתאמים בישראל- הצליחו להגיע למשהו מעבר לרמת נוער- ואנחנו בתגובה רק מקשים עליהם יותר ולמעשה עושים הכל בכדי שהם לא יסעו לאולימפיאדה- למה למשל בביקין צריך להתחנן לועד האולימפי שיאפשרו לו לנסוע למרות שהוא עבר בצורה ברורה את הקריטריון הבי"נל ? [מה גם שצריך לזכור שבגילו זו כנראה באמת ההזדמנות האחרונה לנסוע לאולימפיאדה], בקיצור למה אם זה מספיק טוב לעולם זה לא מספיק טוב לישראל ? זה אבסורדי !!! אולי זה מתקשר לנושא הראשוני שנועה כתבה עליו- וזה הצורך בפרגון ובמתן קרדיט לאחר- אנשים רבים פה כבר לא סומכים על אף אחד וחושבים שהם יודעים הכי טוב הכל, וכל סימן לתמיכה או אמפטיה מעיד על איזושהי חולשה, אני אומר מספיק עם השטויות האלו- לנו בתור אתלטים יש ברבה יותר מן המשותף ממה שהרבה אנשים כאן מפגינים בזלזלול ובויכוחים הוולגריים שלהם אם אתלטים אחרים, ואולי זק צריך באמת לחסום כמה פרובוקטורים שמרעילים את האווירה [וחבל כי לפעמים דווקא יש להם דברים מעניינים וחשובים לומר- אבל חוסר היכולת שלהם לשמור על יחסי אנשו תקינים וכבוד לאתלטים שעובדים קשה- וחשיבתם שמותר להם להגיד להם מה שבא להם למי שבא להםה איך שבא להם- פוסלים אותם לדעתי בינתיים מדיון פה], בפורום באמת ניתן לומר הכל וזה מטרתו- אך עדיין יש לשמור על כללי התנהגות וניסוח מסוימים- לא להיגר לסתם השמצות אישיות כי עדיין מדובר כאן באנשים ולא בסתם סטטיסטיקות. טוב- אני מקווה שיש כאן עוד אנשים שחושבים כמוני ושיעזרו לכן לשנות את המצב

Lital Azulay

New member
שיאכלו את הלב כל הקנאים!

כל אחד מרשה לעצמו למתוח ביקורת על יורי כאילו הוא היה מינימום דוגמא לאתלט צמרת, שלא לדבר על זה שרק למאמן ולנבחרת ישראל יש זכות להביע דיעה. (אגב Matth, המאמן שלו לא הגיב בפורום אם התבלבלת) בכל מקרה יורי, אל תדאג שמדברים עליך.. תדאג אם לא ידברו. אתה יודע שהכל זה מפחד וקנאה. כל מי שאמר את הדברים האלו הם אנשים שלא יגיעו בתחרות איתך אפילו קרוב מספיק כדיי לראות את צבע השער שלך... והם לא ישיגו את "המעט" שהשגת עד עכשיו גם במיליון אימונים.. כל כך כואב לאותם צרי עין שאתה עוד תשיג אותם גם אם לא תתאמן. ובבקשה אל תרגיש שאתה חייב פה הסברים לאנשים שאין להם יד בהצלחה שלך. ותאמין לי עם כל הכבוד לאליפות העולם הזו, זה לא מה שיעצור אותך בדרך לאולימפיאדה.

Athletics

New member
אין חדש בקרב פלח אתלטים

גולשי הפורום מבטאים את רחשי ליבם וחוסר הפירגון שזרם עד עתה מחוץ לפורום. עתה המרצע יוצא מן השק. חבורה של אנשים שיודעים רק לדבר על אחרים ולעשות שפטים בחבריהם. זאת במקום שיתרכזו בעשיה באתלטיקה וינסו לקדם את הישגיהם. תמיד מחפשים את האשם באחרים, יורדים על אתלטים כשרוניים, מאשימים את המערכת. הם תמיד בסדר והאחרים לא. לכו לראי ותסתכלו. אולי תשנו את גישתכם. ו-NOA את צודקת. צבע השיער של יורי אינו מהווה מדד להצלחה, כפי שצבע השיער של טל מור לא היווה מדד להצלחה באליפות ישראל.

למעלה