כנסו לפה דחוף!!!

הדס100

New member
כנסו לפה דחוף!!!

איזה פחד!!! זוכרים שאמרתי לכם על חברה שלי שעזבה את הבית כי מרביצים לה וכו'...??? טוב אז היא ישנה אצלי שלשום, ואתמול היא הלכה לחבר שלה, והיום בערב פתאום ההורים שלה (הם גרוזינים) באו אליי הביתה, למרות שאני לא יודעת איך, התחילו לצרוח עליי ולאיים עלי שאם אני לא אגיד להם איפה היא ושאני מטומטמת, ושיהיה על מצוני אם היא "תחלל את הכבוד שלה" או אם יקרה לה משהו, בקושי העפתי אותם!!!

שריונר 7

New member
זה אמיתי מה שאת מספרת?

מי מרביץ לה? ההורים שלה? אם זה ככה אולי את צריכה לעודד אותה לפנות לגורמים שמטפלים בדברים כאלה. זה לא בריא להשאיר דברים כאלה פתוחים.

SShirly

New member
הדס...

אני חושבת שאת צריכה לא להתערב בזה יותר מדי. כמובן שעלייך להיות שם בשבילה, אבל אל תגיעי למצב שאת בבלאגן בגלל זה. אי אפשר לדעת מה קורה שם. אולי זה לא בדיוק כמו שהיא מספרת ואולי היא לא טלית שכולה תכלת... לכי תדעי מה קרה... תראי, העניין שמרביצים לה אכן נשמע גרוע, אבל אי אפשר לדעת בדיוק במה מדובר. מריבות עם ההורים זה דבר שכיח ואי אפשר לדעת בדיוק מה ממה שאמרה מדויק... דברי איתה. שתהיה כנה איתך. אם היא מערבת אותך בצורה כזו שההורים שלה מגיעים אלייך - לפחות שתתן לך הסברים. תגידי לה שאת תעזרי לה אבל שתספר לך במה מדובר בדיוק. אל תסתבכי. אבל שימי לב לכל צעדייך בעניין כי זה לא נשמע כמו צחוק בכלל...

הדס100

New member
היא לא בקשר איתם. הם הגיעו אליי

בדרכים לגמרי עקיפות, ואני פשוט אמרתי להם שלא יודעת איפה היא, ואז אמא שלה התחילה לצרוח עליי שאני מחביאה אותה בארון!!! אלוהים ישמור!!! הקיצר, אמא שלי הייתה בצד שלי ואמרה להם שלא מגיע להם ילדה כמו חברה שלי (מה שנכון) ובסוף כשהם לא הלכו, היא אמרה להם שאם תוך דקה הם לא הולכים אנחנו מזמינים משטרה. רק חסר לי המאפיה הגרוזינית תבוא אליי... העניין שעכשיו אחרי כל זה אפילו אם היא תחזור הביתה אני אתבייש להראות את הפרצוף שלי שם, אחרי הצעקות של אתמול..

m i k a3

New member
הלו!!

את לא אשמה בכלום, את ארחת אותה כשלא היה לה לאן ללכת, וזה לא בעיה שלך שיש לה הורים פרמיטיביים ומפחידים (הם נשמעים כאלו...) נראה לי הגיוני שהיא תחזור הבייתה, ותדברי איתה על זה שלא יהיה לך נעים לבוא אליה- היא תצטרך ללבן את העניינים, אחרי שהיא ערבה אותך בזה.

למעלה