כנסו לסקר!!!!

kedeman

New member
כנסו לסקר!!!!

הועלה לאתר סקר חדש שמשום מה לא הרבה אנשים הגיבו לו לכן אני פותח פה במיוחד הודעה ונועץ אותה למעלה (עמכם הסליחה) השאלה היא כזאת: איזה אדם צריך להיות מנהל בפורום הבא אחרי? (כמובן שמור נשארת מנהלת במקביל!) כשאני העלתי את דעתי - הרבה אנשים התנגדו לכן הפעם אני נותן לכם להביע את דעתכם - להביע ולהשפיע תצביעו בסקר ואם יש לכם משהו לומר, משהו לתקן הסקר לא מספק אתכם אתם מוזמנים להיכנס לשרשור פה ולהגיב בבקשה אל תהפכו את השרשור הזה לשרשור שטותי הודעות שלא יהיו קשורות לנושא ימחקו.

kedeman

New member
ועוד דבר:

הסקר הנוכחי יהיה פתוח עד ליום שישי!!!! אחריו אני אחליף בסקר אחר מי שלא מצביע - לא יוכל לבוא בתלונות אחר כך!

go golan go

New member
אין לי כותרת, אבל זה קשור.

הצבעתי בסקר לפי דעתי, אבל בכל הוויכוחים שהיו פה לא נכנסתי. היתה לי הרגשה שבגלל שאני עוד מעט לא אוכל להכנס לפה הרבה, ואני כבר לא אהיה חלק פעיל מהפורום, אולי אני לא צריכה להצביע. אז... י"בניקים יקרים, ובכלל- תגידו מה אתם חושבים. אנחנו (העוזבים למיניהם) צריכים לקחת חלק בבחירה?

THE sky angel

New member
האמת שאני חושבת שכן, אתם צריכים...

בכל זאת אתם עכשיו חלק מהמערכת וגם אני מאמינה שתהיו קצת לאחרי שתלכו לגרעין ואז בצבא והכל, זה לא כל כך קל להתנתק מכל זה :)) (ראו דוגמא- חן ויינר, מורן ברנס, מעיין, שרונה, ועוד!!) ולכן אני חושבת שכן אתם צריכים להצביע וגם מהסיבה הפשוטהה שאתם כאן עכשיו!! והסקר הוא עכשיו, ולכן עליכם להצביע!

kedeman

New member
מסכים ומוסיף

הסקר מיועד לכל מי שאכפת לו ממה שקורה בפורום וממה שיקרה איתו לי במיוחד יש אינטרס שאחרי שאני הולך מפה הפורום לא יקרוס (מה שאני לא מאמין שיקרה בכל מקרה..) אבל יותר מזה אני רוצה שיהיה את הכי טוב לפורום גם כשאני לא אהיה פה אני יוצא מהנחה שגם לאחרים פה אכפת ממה שיקרה עם הפורום בעתיד - גם אם הם עוזבים את הפורום בקרוב, גם אם הם מגיעים פה רק לביקורים וגם אם הם בעיקר צופים

bobby6killer

New member
רגע

מנהל במקום שי? יאללה שי תרים יוזמה:מחשב לכל גרעין ותוכל לנהל אותו מהגרעין...

kedeman

New member
בכייף

אבל כמה דברים 1. אם היה לדבר כזה כסף... 2. גם אם יהיה לי מחשב - מי אמר שיהיה לי זמן או כוח להיכנס לפורום ועוד לנהל אותו?? 3. הגיע הזמן להחליף קצת...

bobby6killer

New member
עזובה אותך שטויות

כל הסיבות האלה מפגרות,עזוב אותך שטויות,אני פשוט חייב לראות את החתימה שלך ככה: אלוהים הוא לא סתם מדריך הוא גרעינר!!!

kedeman

New member
לא יקרה...

זה משפט של מש"צים אני לא אקח את הכבוד הזה

למעלה