אני אסביר
א. האם את הורה לפג? ב.נכון אני עדיין לא אמא. אני בצד השני, בצד שנולד בשבוע 23+6 במשקל של כ600 גרם. את צודקת, אף אחד בעולם לא רוצה ללדת מוקדם, כולם רוצים ללדת תינוק ורוד ושמנמן, להגיד את זה כאן כיאלו אלו חדשות זה אבסורד. אני לא חושבת שזה נס, אני חושבת שזה עוול ואני חושבת שכרגע עוד מוקדם לדבר, אני חושבת שחיים של אדם שזקק כל חייו לעזרה,תמיכה רפואית ואיכות חייו אינה ראויה, אלו אינם חיים. זו דעתי האישית, הפרטית, ואני מודה כל יום שעובר שאני לא נס כזה, שאני לא עם זונדה וכיסא גלגלים, מריירת, כי הצילו אותי בכל מחיר. רוב הסיכויים שהיא תישאר פגועה מכל הסיפור הזה, רוב הסיכויים שהאיכות חיים שלה לא תהיה טובה וזה לא נס מבחינתי, זה לא נס שהצליחו להציל ולהחיות אותה, שהיא מספיק גדולה לווסת חום גוף, על פי התמונה היא עם חמצן, אני מקווה שהיא לא תישאר איתו כל חייה, שלא נדבר על העיניים שלה, המוח שהבשיל עם כוח הכבידה, עם גירויי אור ורעש, דקירות ומגע מרפרף מכאיב מלוא הגרון. זה לא נס, זה לא מרגש, זה עצוב. זה לא נס למול מה שיכול היה להיות, כי הגרוע מכל כבר קרה, נולדה פגית בשבוע ומשקל שהם ספק ברי חיות וכי איש עוד לא יודע איך יראו חייה והמבחן האמיתי טרם הגיע. ושלא תביני אותי לא נכון, אני מאחלת לה את כל הטוב שבעולם, באמת, מעומק ליבי, אבל אני גם חוששת לה, עד מאוד.