כנסו לכתבה הבאה!

• פותח הנושא goop
  • פורסם בתאריך

goop

New member
כנסו לכתבה הבאה!

האם ידעתם כי אין יותר קרן צדקה ששמה " רפאו את העולם "?

Speechless

New member
תן לי לצתת משפט!

"הקרן -כנראה- אינה קיימת עוד" אני יודעת על איזה קרן אתה מדבר! אבל מוזכרת המילה כאן כנראה!!!, שכנראה זה לא בטוח! הם לא בטוחים במה שהם אומרים ! שזה אומר! שיש פה שקר! ואני מאמינה שהקרן קיימת אחרת אתרים יותר אמינים היו כבר מציינים זאת! ונכון לעכשיו האתרים האמינים מציינים כי מייקל מוציא את הגירסה המוסיקה הקלאסית שלי - MOONWALKER ב- DVD. ואם יש משהוא שמחפש את המשחק הזה! יכול ללכת לאתר שלי ! ולהוריד משם! MOONWALKER הוא משחק מדהים ומהנה! כשאני אדע עוד כמה חידושים מאתרים אמינים ! אני יודיע לכם!

Speechless

New member
חדשות- מהתאריך19/02/2

19/02/2002 "Heaven Can Wait" To Be Released in America "Heaven Can Wait" will be released to American radios in March. It will be Michael Jackson´s new single off of INVINCIBLE in the USA, following "You Rock My World," "Cry," and "Butterflies." "Heaven Can Wait" will only be released to radios in the USA. ותרגום לכל מי שלא מבין אנגלית ---> השיר "גן עדן יכול לחכות" = HEAVEN CAN WAIT מתוך האלבום החדש של מייקל "הבליתי מנוצח" יצא לשידורי הרדיו - * רק באמריקה * בחודש מרץ! זה יהיה הסינגל הראשון מתוך האלבום החדש "הבילתי מנוצח" של מייקל ג´קסון באר"הב! הסינגלים - "את מרקידה את עולמי" = YOU ROCK MY WORLD, "בכי"- CRY, ו"פרפרים" - BUTTERFLIES. יצאו ברחבי העולם! לעומתם הסינגל - "גן עדן יכול לחכות" -HEAVEN CAN WAIT יוצא רק באר"הב! וגם השיר הזה ישתחרר לתחנות הרדיו שבארה"ב!

למעלה