כנסו לכאן דחוף! H-(

t@gel

New member
כנסו לכאן דחוף! H-(

אוקיי, יש לי רעיון, שהוא ממש לא שלי, אלא של פואט מנהל הפורומים. אתם יודעים שאני מאמינה גדולה בכתיבה יוצרת. אני עצמי כותבת את הכאבים והשמחה בשירים וסיפורים... אני חושבת שפורום תמיכה שכזה, זקוק לא מעט ליצירות... אם לא ידעתם, אז אני אומרת...אני מעודדת כל כתיבה יוצרת מכל סוג כאן... אתם יותר ממוזמנים להעלות בהודעותיכם שירים, סיפוריים, ווידויים וכל דבר, פרי עטכם. כל יצירה ברוכה כאן. וממה שלמדתי, יש כאן משתתפים מוכשרים מאוד... בכל שבוע אנחנו נגיב ליצירות והיצירה הכי אהובה עליכם תועלה להודעת השבוע כאן. קדימה אנשושים ואנשושיות אהובים שלי... תתחילו לכתוב לנו שירים ופרוזות ומה לא...אפילו סיפורים. אין חובה שזה יהיה קשור לכאבים או להפרעות אכילה...כל דבר מבורך כאן. אוהבת אתכם תגי

הי תגל

האמת היא שאני לא ממש אשת שירה, לא יוצא לי כל כך בקלות, פעם הייתי כותבת ומיד משמידה, קשה לי שיראו את מה שאני כותבת. החשפות גדולה מדי בשבילי, אפילו כאן. אתמול עלה לי משהו בראש ולראשונה בחיי הוא פורסם, כאן, אבל נראה לי שלא ראו או שמו לב, לא חשוב. בכל מקרה, אשתדל, לא מבטיחה כלום, אוהבת ומתגעגעת, ניב

ניבוש

דווקא אני קראתי....שלא תגידי שלא שמו לב. ובדיוק סיימתי את הטלפון! את זזה מהר מידיי. אוהבת הפרה מאיה 8-(

למעלה