כנסו כנסו

matan61

New member
כנסו כנסו

אם אתם רוצים לראות סרט טוב - תסכלו כאן. זהו סרט של הרב אורי זוהר (שחקן לשעבר שחזר בתשובה). הוא מדבר בגובה העיניים. הסרט מורשה לצפייה רק לאנשים נועזים, שאין להם מה לסכן. אם אתה חושש שהסרט הזה ישפיע עליך מבחינה דתית - תמשיך לקבור את הראש באדמה, ואל תצפה בסרט. אם לא איכפת לך ואין לך במה להסתכן - צפה בסרט. http://hidabroot.org/Media/Movies/000/OoriZohar.asx

ועכשיו תצאו

אוייי כמה שהיו ששנאתי כשהיו עושים לי את זה בנט. הלו אדמו"ר? מה עם הניטור? אני יצטרך עוד לחכות הרבה זמן? מילא עם הקפה והעוגה, השלמתי כבר שאני לא אקבל אבל בחייאת' רבאק שחרר אותי מהניטור לפני שיורי חוזר איתו זה הרבה יותר קשה :)

matan61

New member
אוףףףף...

למה אתם חייבים תמיד להתעצבן? איך שנכנסים למרחב המוגן שלכם אתם צועקים? מה אתם כל כך חוששים להראות מה שאתם חושבים? אולי אתם מפחדים ויודעים שאתם בעצם לא יודעים שאתם יודעים את התשובות? מה הבעיה שלכם, עוד לא הבנתי!

boten d

New member
באמת?

"איך שנכנסים למרחב המוגן שלכם אתם צועקים", משום מה זה מזכיר לי משהו אחר. או קבוצת אוכלוסיה אחרת שרובנו מכירים מקרוב... אוף, למה בעצם אני כותב את זה.... אולי אני אצטט אדם מסויים שכתב פה פעם "אולי אתה מפחד ויודע שאתה בעצם לא יודע שאתם יודע את התשובות"

admor

New member
ברוך הבא

אולי תספר על עצמך? מאיפה באת? כמה ילדים יש לך? אתה יוצא הרבה זמן? אתה רוצה לדעת איפה הטיש? יש לי הרושם שאני יודע את כל התשובות

ברוך הנמצא

יפה... לא קפה ועוגה אבל לפחות ברכת הבא... גם זה משו מאין באתי? מטיפה סרוחה בכפר במרכז הארץ ילדים? הטיפות טרם הפכו לוולדות בעלי קרנים אבל עוד חזון למועד הרבה זמן? כ-5 שנים. לא יודע אם זה נחשב הרבה או קצת. מניח שבכלל בינונים התלויים ועומדים אופו הטיש? לא בוער כרגע, הייתי כמה וכמה פעמים במקום הישן, היה נחמד אבל לא משו שמצדיק כרגע נסיעה מעיה"ק. אחכה לטיש בעיר הבירה בעזהי"ת. מסתובב בקהילה פה ושם באתי לבקר אתכם בפורום חזקו ואמצו וכתיבה וחתימה וטובה

admor

New member
יפה אז אתה לא ממש חדש

ואיך היה במפגש האחרון על החוף? אתה בטח מכיר אז את רוב החברים כאן. אז אולי בכל זאת תציג את עצמך

אוקיי קבלו את הצגתי

לפי התגובות אני מבין שהניק "מישהו אחד 2" נשמע משוממה מסתתר בשפריר חביון ולא היא. זהו הניק. מי שמכיר מכיר מי שלא מכיר יכיר עם הזמן. הרווח יהיה כולו שלו :) ככה זה באינטרנט יש ניקים אין שמות. את הפרטים הנוספים חשפתי בשורה הקודמת. נהגתי להעיף פה מבט מדי פעם כשזה עוד היה אלי פלס לפני שהפך ללייזר ואח"כ ללייזרית :) וחנה של ליאור לפני שהפכה לחנה של הבייבי :) ולהגיע לבן כוזיבא ולפני כן בבן יהודה עם האדמו"ר האמיתי... לא אתה המזויף... אכן היו ימים. אחחח אני לא יודע כמה מכירים אותי פה מהחדשים. הכל השתנה מאז. אפילו הקירות נצבעו.. אכן ויקם דור חדש במצרים אשר לא ידע את יוסף.. ותעשה לי טובה, תעיף כבר את הניטור. זה מתחיל לעלות לי על העצבים לכתוב הודעה ולראות אותה עולה רק אחרי כמה שעות :) והשם הוא האזרח ק' נעים מאד. אפשר להציע לכם קפה? ארנבות קלויות על הגריל?

admor

New member
איכס ארנבות קלויות!!

טוב לא איכס אבל גם לא מציאה כל כך גדולה. אני חושב שאתה לפני חסימה להגיד עליי שאני לא אדמור אמיתי? שאני מזויף? מאוד נפגעתי ולכן ימיך בפורום קצובים. אתה מאוד וותיק ומאוד מאורה ממש כל הכבוד. הייתי גם בלונדון בשנה שנתים האחרונות חוץ מבעה"ק? אתה גם לא הניק הזה נכון? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=292&msgid=85718246 סתם צרוף מיקרים

בטח התכוונת

מעורה. מאורה זה קללה... לא בטוח בקשר למעורה. אכן אני הראשון ואני השני אני תמיד גאה במה שאני כותב כאן ובמקומות אחרים גם אם זה לא מוצא חן בעיני מישו או מישואים בקשר ללונדון, השאר זאת ביני ללונדון. זה לא אמור לעניין איש איפה ביקרתי או מהו שם משפחתי. שמי הפרטי הוא האזרח ק'. מי שמכיר מכיר מי שלא לא. סביר להניח שאתם מכירים אותי ממקומות אחרים רמז: אני חתיך. הורס. :) היה כייף לבקר אתכם שוב מחכה עדיין לארנבות צלויות בקפה וצום קליל

admor

New member
צודק אבל

יצא טוב, כי אתה עדיין מתחבא במאורה. אני מודע לכך שזאת בהחלט זכותך להתחבא שם. רק היזהר שלא לפגוע באחרים. צום קליל גם לך.

עם כל הכבוד

בשביל זה יש ניקים באינטרנט ולא שם פרטי ומשפחה. לא מתחבא ולא בטיח נראה לי ממש לא הוגן לשים אותי בפינה של אתה מסתתר או מתחזה או לדרוש ממני פרטים מזהים נוספים. זה הניק שלי, ואני יבחר אם אני ארצה להחשף בפני אחרים או לא. מתי איך וכמה. ולא, אני לא גולש פה בניק אחר וגם לא צריך לתת דין וחשבון לאף אחד תגידו תודה על הצטרפות כותב מוכשר לשורותיכם ותשתקו :) זהו בנתיים

admor

New member
אם כל הכבוד אתה טועה

כי כפי שכבר אמרת אתה מכיר את הנפשות הפועלות מהחיים הלא ווירטואלים. אתה מכיר אותם, יודע עלהם הכל, והם? מכירים את הבן אדם הנחמד והחביב האמיתי. שפתאום משנה את עורו ונהפך לכותב פחות חביב. לדעתי זה כשר, אבל מסריח. אתה כן מתחבא. אם מחר אני אפתח ניק חדש "וארד" על חברים שאני מכיר אותם, זה לא יראה לך פחדנות? זה בדיוק מה שעשית בניק הקודם שלך. בקצור ידידי הפחדן תכתוב איך שאתה רוצה אבל שים לב לא לפגוע באחרים.

ממש לא

לא הופך להיות כותב פחות חביב. ממש ממש לא. זה שמישו החליט על כך זה עדיין לא הופך את זה לנכון. וכל אדם עם הסיבה שלו לגלוש האחד מחפש חברה ושם תמונה+שם מלא האחר מחפש עניין השלישי מחפש להביע דעות הרביעי סתם משועמם והחמישי אוהב להביע את עצמו הכל בסדר. הכל לגיטימי ובדיוק בשביל זה נוצרו ניקים וכפי שאמרתי אין לי פה ולא היה לי פה ניק אחר (למרות שקראתי פה באמת הרבה זמן) אז זה לא כמו שאתה תפתח פתאום ניק חדש... ותכל'ס, זה יצר מציצנות לא יותר, ואני לא חייב לספק את זה. זה מה שיש לי לומר

admor

New member
אולי תקשיב?

מנהל או לא, אתה תכתוב כאן כל עוד לא תדרוך על אף יבלת. מכיוון שכבר נחסמת פעם הדרך לחסימה שניה קצרה הרבה יותר.

דרך אגב

זה לא הופנה אליך , אלא למלח שמינה את עצמו גם כמנהל אבל שוין , שיהיה . אני מבין שיש פה הרבה יבלות . תכל'ס די התחלתם לשעמם אותי ביי בנתיים

barr1969

New member
זה כבר נשמע הרבה יותר טוב

אם אנחנו משעממים אותך, יש סיכוי שתניח לנו? כי אותנו הצלחת לא רק לשעמם אלא לעצבן, ואילולי אני אדמור, או מי מהם, הייתי עושה תשליך לכל השטויות שלך. בחיאת רבאק. טווס עצמך והתפאר מול המראה, אותנו אתה משכנע בהפך הגמור. ואם אנחנו מכירים, אני עוד יותר בזה לך.

למעלה