כנסו כנסו כנסו!!!!

0miss love0

New member
../images/Emo32.gifאשמח לעזרה קטנה../images/Emo9.gif

אנחנו מארגנים מסיבת הפתעה לחברה מאוד טובה שלי:](בת 17) מגיעים בסביבות 20 אנשים(הזמנו 30,אבל זה חופש והרבה לא בראשון אלא נוסעים). אני טיפה חוששת שיהיה משעמם(כי הם לא אנשים מענינים,תכל'ס. לא חברים שלי ממש,אלא חברים שלה..אנחנו לא בדיוק עם אותם אנשים) אז אני וחברה החלטנו להביא משחק-ראש כחול(מישהי מכירה?הוא ממש נחמד) וגם,לעשות חבילה עוברת. אבל אתן יודעות,עם משימות נועזות טיפה..להתפרע. ההורמונים פועלים:] מישהי יכולה לתרום משימות? תודה ואם יש לכן עוד רעיונות-אני אשמח:]

tink 16

New member
../images/Emo203.gif יש לי בבית את "ראש כחול"

אחד הדברים

pampkin

New member
יואו מה זה ראש כחול?

גם אנחנו מחפשות משהו שמתאים כזה למסיבת הפתעה עם מלא אלכוהול.. חח את יכולה לפרט על זה?

0miss love0

New member
זה משחק חברה כזה,

לא שיחקתי בו מלא זמן,אז אני לא בדיוק זוכרת.אבל בכל מקרה,ננסה: מתחלקים לשני קבוצות(אפשר גם כמה,או זוגות.או מה שרוצים נדמה לי). לכל קבוצה יש חבילת כרטיסיות עם מילה ורמזים. הקבוצה השנייה צריכה לנחש מהי המילה על ידי הרמזים(בדרך גם אוספים אותיות וצריך להרכיב את המילה "ראש כחול",אבל זה החלק הפחות מעניין של המשחק). הרמזים גורמים לך לחשוב שזוהי מילה 'גסה', הראש הכחול שלך בטוח בזה. אבל זוהי סתם מילה פשוטה ורגילה. למשל:*יש בי חור *אוהבים להכניס אצבע לתוכי *אם יש לך אותי סימן שאינך פנוי תשובה:טבעת :] דברים בסגנון הזה. חביב וכייף להעביר איתו את הערב

nettus

New member
משחק ענק

יש לי אותו בבית, שיחקתי בו פעם עם חבר שלי, וחלטנו שמי שצודק השני צריך להוריד פריט לבוש, הוא נישאר עירום ועלי עוד היו בגדים חיחי, מיותר לציין שגם הם נעלמו במהירות אחרי שהמשחק הסתיים

למעלה