כנסו....כמה דברים

גיגי123

New member
כנסו....כמה דברים

1. כמה ילדים יש לשרון אלכסנדר(דן)? בני כמה הם? ואיך קוראים להם? 2.בת כמה אפרת כהן? 3.מי היה אתמול בהופעה של אפרת בקניון אילון?ואם יש לו תמונות..? 4.מי יתארח בשבוע הבא בפורום..? 5.למה אתם קוראים את מה שאני כותבת?? חחחחחחחחחחחחחחח סתם...(אני מצחיקה את עצמי..) זהו..תענו בקשה..

עונה על מה שיודעת...

2. אפרת כהן בת 28 4. רובי (עליזה) תתארח בשבוע הבא מיכאלה
פצצה השיר שלנו -{ נורא

ViCtOrIaBeCkHaM

New member
בקשר לשרון אלכסנדר

אז יש לו תאומים בנים מתוקים חבל על הזמן! מתי שאני ראיתי אותם הם היו בלונדינים ! לאחד מהילדים שלו קוראים דולפין

אמ

1.לא יודעת
אני יודעת שיש לו בת שקוראים לה פז והיא בת 10 ובן שקוראים לו דולפין
2.28
3.הייתי לפני שבוע ויום בהופעה המדהימה בה פגשתי את אפרת
5.האמת שבאמת אין לי מושג

גלושש

New member
נצל"ש אנשיםםםם

הרבה זמן לא הייתי בפורום <יומיים אבל אצלי זה הרבה> חח התגעגעתי אליכם היה משו חדש בפורום!??!?!?!?!?!

j e n n y lopez

New member
דולפין?!../images/Emo12.gif../images/Emo4.gif

שמעתי על ים ואגם אבל דולפין?! מאוד מיוחד........

תשובותתתתת=)

1. לשרון אלכסנדר,יש שלושה ילדים.שניים מתוכם תאומים. אני לא יודעת איך קוראים לשלושתם,אבל לבכורה קוראים דולפין. התאומים בני 6. והבכורה בת 10. 2.אפרת בת 28.מי שלא יודע,תאריך הלידה שלה 14.5.1976.--->סתם,לידע כללי. 3.לא הייתי בהופעה. 4.לפי מה שקראתי-רובי תתארח. מקווה שעזרתי.=)

j e n n y lopez

New member
חחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחח

SofyTofy

New member
רובי פורת שובל מתארחת../images/Emo103.gif

יום שלישי ב21:00, שירשור שאלות ייפתח ביום שני

גיגי123

New member
חח תודה כולם!!!!!!

איזה חמודים... אני הייתי מתה אם היו קוראים לי דולפין יאבאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא פז זה שם יפה..אהבתי.. ותודה ירדן..ותודה רבה רבה ולכולם!!!! מווווווווווווווווווואה

אני יודע רק שתי דברים...

בקניון איילון שאפרת הייתה זה היה לילדים קטנים!!! {שירים כאלו...} ושבוע הבא יהיה את עליזה

למעלה