כנסו כלום!!!!

כנסו כלום!!!!

אתר על שני המושלמים פליפה קולמבו ולואיסנה לופילטו אתר עם מלא חומר נדיר כמו סירטון שאין באף מקום תמונות נדירות, ספישלים ועוד שווה כניסה www.felilu.area.co.il

נ"שש .. לאתר הישראלי או לכולםם חחח

תגידוו מישהו יודע , איזה פרק מצלמים ומשדרים בימים אלה בפלורייסינטה בארגנטינה
חחחח בבקשהה תענוו לייי

פרק 77 או 78 ../images/Emo58.gif../images/Emo185.gif

אגב בפרק 77 או 78 פלור רואה את הקלטת,רואה את פדה,קוראת לפרנקו,פרנקו לא רואה כלום עד שפתאום מקס הופך לפדה ואז הוא המום כזה והפסיקו ת'קטע..מגרש.

ענבל317

New member
יאוווווווו

תגידו מישהו מכם יודע איפה אפשר לראות את הפרקים שמשודרים עכשיו בפלוריסיינטה בארגנטינה דרך האינטרנט אונליין..כמו שהיה בפינת אור והמורדים.. אם כן אני חייבת שתאמרו לי!!! תודה ענקית מראשששששש

למי שרוצה את הקטע ../images/Emo58.gif../images/Emo185.gif

שפלור רואה את הקלטת וגם את פדה בתוכה שיכנס לפה,זה הקטע הראשון: "Flor ve el video"

ענבל317

New member
יאאא

יאווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו זה כזה סרטון יפה.. רק נצבט לי משו בלב,הייתה לי תחושה רעה כזו, כשראיתי אותה שמחה מזה.. משום מה זה אומר לי שהיא יותר ויותר תתקרב למקסימו..וזה משהו שלא כ"כ מתחשק לי!! הלוואי שייפרדו!! קוף מכופכף!! גרררררררררררר רק שפדה יחזור בתור בנאדם,שיהיה קרב ביניהם,פלור תצטרך לבחור ותבחר בפריזר!!! מתה עליו!!

shaninosh3

New member
אהה רציני???

היא תצטרך לבחור ביניהם??? כאילו עוד בכלל יהיה לה איזהשהוא ספק?! אחרי כל מה שהם עברו ביחד?? באמת חוצפה!

ענבל317

New member
לאאאאאאאאאאאאאא

אמרתי שהלוואי שזה היה ככה.. אם זה באמת היה ככה הייתי שמה סימן של ספויילר!! אני מאוווווווווווווווווד מקווה שזה יהיה ככה,והיא ב-ט-ו-ח תבחר בפדה ושמקסימו יילך לעזאזל!! לא נראה לי שבכלל יהיה לה ספק אם פדה יחזור לחיים..הרי כל מה שהיא אוהבת במקסימו זה בעצם ה"נגיעה האלוהית" שיש בו מפדההה!!

יאווווו

זה כ"כ יפההההההההההההה!!!! ארר אבל בטח עכשיו היא תלך למקסיחרא הזהההה
פדה תחזורררררררררררררררררררררררררררר

למעלה