כנסו כולם...

כנסו כולם...

ספירי 8 ביקשה ממני לכתוב את זה כי היא לא יכולה לכתוב כאן אז תהיו נחמדים ותעזרו לה היא צריכה רעיונות לעיצוב של כריכה לספר מחזור... או משפטים של התחלה וסוף .דוגמא:"לכל סוף יש התחלה חדשה".. או לכיוון אחר העיקר שיהיה מקורי... תודה :) יערית

אתמול...

אתמול היא סיימה מחזור מה השאלה הזו מאיפה לי? חחחחחחחחחחחחחחחחח עדי לכי תמלאי טוטו עשי טובה חחחחחחחחחחחחחחחחחח מתה עליך

לא יא נעל חחח

איזה מחזור היא תשאלי אותה היא תדע להגיד לך בואי בואי לטוטו נלך למלא חחחחחחחחחחחחח אולי נתעשר על הגב של שימי

יא חמארהההההההההה

היא ישנה עכשיו יש מחר ביה"ס איך אני אשאל אותה? ולא נתעשר על הגב של שימי שימדורה עליו אלא אני אתעשר על הגב שלך ואברח עם שימי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אהההההההה יא נעלולהההה

מחר שביתה אבל חחחחחחח טוב אז תשאלי אותה מחר ותגידי לי... מה הניק שלה בכלל?! חחחחחחחח על הגב שלי?! אני עשירה חחח סתם סתם
חחחחחחחחחחחחחחחחח נראה לי זה אני אתעשר יותר על הגב של שניכם אני יהפוך להיות כמו ארקאדי ואז אני אברח את תשארי פה עם שימי:p בבלוגים:p כפרעליו חחחחח

יערית תפני אותה לפרום

אומנות שימושית שם יעזרו לה אני ההיתי ממליץ לה לקנות אלבוף מעץ כמו של עבודת שורשים ולצבוע בצבע אקריל ולקשט בתמנות של כולם

למדתי עיצוב גרפי אז...

אם תרצי ספירי בכיף אני אעזור לך בגדול הרעיון פנים של כל הכיתה שלך על דמויות חיות שהם היו רוצים להיות איזה חי או דמות אחרת ואין לי בעיה לעזור לך בעיצוב תשארי לי מסר בכיף

dije adios

New member
ענתוששששששששש

מה המצב מאמי?!!! התגעגעתיייייייייייייייי חחח..ובקשר לעיצובב אני גם לומדת עיצוב גרפי אז ככה שאין בעיה עם העיצוב היום עשיתי ת'בגרות...בוחנת זבלה אבל לא נוראאא יהיה טוב..=]

LunasRoze

New member
משפט

עינייך תפתח וליבך ישיר אל המחר שם עתידך מחכה רק לך

dije adios

New member
תודהההההההה

רבה לכםם...אבל זה כריכה לספר של השיכבה -לא של הכיתה....בסוף מצאתי רעיון לפניםםםם תודה בכל מקרה על ההעזרההה .יעריתוש תודה נשממתי היפהה אוהבתותך...

למעלה