כנסו כולם

Haemek

New member
אתה מאידך, מאוד חכם

ובכלל בעל רמה גבוה לעילא. רואים זאת מיד ברמת הכתיבה הרהוטה.

revengen

New member
אין לי סיבה לכתוב במילים רהוטות

איני פה כדי לכתוב מאמר. זה אכן טמטום להשיר הזה או שזה יותר נכון קליפ..בכל מקרה זהו אכן טמטום ותקרא לזה איך שתרצה

Fasz

New member
פאשיזם ופשעי מלחמה?

ואני עוד תומך ליכוד.

revengen

New member
ממפלגות ניאו נאציות ופשיסטיות

כמו חזית לאומית יהודית

r a n19

New member
כנסו

גם אני חושב שחד"ש,גוש-שלום,אנרכיסטים,מרצףנשות וואט,ב"לד,רע"מ-תע"ל,תאעיוש,שלום עכשיו קיצונים בשבילי אם האמא של הקיצונים אז? אתם לא יכולים לסתום פיות בכל זאת זאת דמוקרטיה אם אתם תומכים בעזמי בשארה אורי אבנרי וטלי פחימה בשבילי אתם לא שמאל קיצוני אתם פשוט-ב ו ג ד י ם!!!!!!!!!!!!!!!!

אשרת

New member
יש לי שאלה...

לא תבעו את האתר הזה כבר על הפרת זכויות יוצרים? יש לכם היתר של הניו יורק טיימס לסרוק את העמוד הראשון שלו? כי אם זה מופיע באינטרנט - אז למה אין לינק? אגב, נחמד שלא את זה שקובע מי בוגד ומי לא, אחרת כל המדינה הזאת היתה כנראה בבית הכלא.

revengen

New member
לא הבנתי, מי אתה שתקרא לי בוגד?

א.אין לי בכלל שמץ של מושג איך למסקנה המדהימה שאני תומך נלהד של טלי פחימה, אורי אבנרי, ועזמי בשארה. יצא..ואף אחד מהם אני לא מחבב.. ב.גם אם הייתי מאוהב בהם ושם את הפוסטרים שלהם בכל הבית , לא הייתי בוגד. אינך מופקד במדינה על ההגדרות מיהו ומהו בוגד... ג.אם היית יודע מי אני ומאיפה משפחתי לא הייתי קורא לי בוגד (או שכן אתה הרי מתנהג כמו פסיכי..) ד.יש לי הרגשה נורא חזרה שבשבילך "שמאל" זה טלי פחימה ועזמי באשרה...אז תן לי לתקן אותך? זה לא!!! ובנימה סלנגית ילדותית "צא מהסרט". ה.דבר אחרון...מר"צ אינה בוגדת וגם לא שלום עכשיו, בעצם אף אחת מן האנשים והתנועות שכתבת בהודעה אינם בוגדים. אבל הזכרתי את מר"צ ושלום עכשיו כי הם נחשבים ובצדק לתנועות ציוניות. דרך אגב, הרבה מיותר מהניאו נאצי מרזל. יום טוב! ואל תשכח...

ועל זה נאמר:

עם גברים כאלה, מי צריך אוייבים.

למעלה