כנסו כולם....

s a r a h13

New member
כנסו כולם....

אני מצטערת שאני פותחת המון שירשורים חדשים אבל זה באמת חשוב- הפורום שלנו מת! הוא יבש כל כך! יש פה הודעות מלפני חודש! אם המנהל ירשה לי יש רעיון לפרויקט להחייאת הקומונה.... מי חושב שזה רעיון טוב?

edddie

New member
אפשר, מה קשור?

היא אומרת שהפורום הזה מת.. ואז היא רוצה להציע רעיון להחייאת הקומונה..

edddie

New member
אני מסתכל על הפורום פה

והוא די יבש אפשר להגיד ומגיע למסקנה שהיא דיברה על הפורום הזה ואז היא כותבת שהיא רוצה להחיות את הקומונה ואני שואל איזו קומונה?! ומבין שכנראה היא התבלבלה והכתכוונה לפורום ולא לקומונה.

s a r a h13

New member
שאלון!

שאלון שהעתקתי מבלוג אחד- אתם מוזמנים לענות מי הזפלין האהוב עליך? ג'ימי! איזה שיר של זפלין אתה הכי פחות אוהב: אממ... thnks you נראה לי... איזה שיר הוא בעינייך להיט? whole lotta love ו moby dick מתוך לד זפלין 2 מיהן הלהקות הישראליות הכי טובות? היהודים, שליחי הבלוז, הדג נחש, הדורבנים(אני כל כך עלובה שאני אוהבת ת'דורבנים?) מיהו הזמר או הזמרת הישראלי השנוא\ה עליך? רוני דואני שירי מימון כל המושיק עפיה וכל אלה... (שרית חדד וכל הפרחות\ערסים האחרים) מהו הדיסק שאתה הכי חורש עליו בזמן האחרון? לד זפלין 2. איזה שיר אתה שר במקלחת? שום שיר, כולם תמיד גומרים לי את המים החמים ואני קקופאת מקור ולא מסוגלת להזיז את השפתיים...
איזה שיר של היהודים אתה הכי אוהב? כל מיני... כמעט כל השירים של מציאות נפרדת... מה דעתך על guns & roses? סבבה! על מה אתה מנגן? גיטרה באס, גיטרה. וגם זמרת... =) מה הנעליים שלך? אולסטאר!!! =) אתה טיפוס של מותגים? אם בגדים שאני קונה תמיד שאני בהודו ובכל הבזארים של השני שקלים נקראים מותגים אז אני מלכת המותגים! מהו הצבע האהוב עליךך? ירוק. מהו הצבע השנוא עליך? שום צבע! כולם יפים! איזה אייקון אתה?
כי אני חולה על בנדנות (לא אדומות!) מהם השמות הכי יפים לדעתך? אמבר לבת ותום לבן! מה הפוזה שלך? פוזההה? למה שתיהיה לי פוזהה?!?! היפי,בורדבוי,פריק,ערס,פאקאצה,פרחה,פוקסית,גות'י? היפי-פריקי! חיה: חומי
החמוד! וגם סאם
! ולסיום- מה הכי רומנטי לדעתך? ללכת בשקיעה על חוף הים נגיד...?!

yoyoyud

New member
יוזמה יפה, אבל עשית קצת בלאגן....

מי הזפלין האהוב עליך?
איזה שיר של זפלין אתה הכי פחות אוהב:
איזה שיר הוא בעינייך להיט?
מיהן הלהקות הישראליות הכי טובות?
מיהו הזמר או הזמרת הישראלי השנוא\ה עליך?
מהו הדיסק שאתה הכי חורש עליו בזמן האחרון?
איזה שיר אתה שר במקלחת?
איזה שיר של לד זפלין אתה הכי אוהב?
איזה סוג של נעליים יש לך?
אתה טיפוס של מותגים?
מהו הצבע השנוא עליך?
מה הפוזה שלך?
חיה:
ולסיום- מה הכי רומנטי לדעתך? ולפי דעתי:
מי הזפלין האהוב עליך? בונהאם...
איזה שיר של זפלין אתה הכי פחות אוהב: the girl I love got long wavy black hair
איזה שיר הוא בעינייך להיט? so you say (פיוז'ן)
מיהן הלהקות הישראליות הכי טובות? כוורת, הבילויים, הדג נחש
מיהו הזמר או הזמרת הישראלי השנוא\ה עליך? וואו יש כל כך הרבה...
מהו הדיסק שאתה הכי חורש עליו בזמן האחרון? falconer (קצת פאוור מטאל מידי פעם)
איזה שיר אתה שר במקלחת? לא שר במקלחת
איזה שיר של לד זפלין אתה הכי אוהב?
איזה סוג של נעליים יש לך? newbalance
אתה טיפוס של מותגים? לא...
מהו הצבע השנוא עליך? ורוד, ירוק בהיר מידי...
מה הפוזה שלך? 8-|
חיה: כלב... - מתעלם מהשאלה האחרונה -

yoyoyud

New member
אה, שכחתי... השיר האהוב אליי של

זפלין? אני חושב שכרגע אני יכול לומר the crunge

למעלה