טוב, משעמם לי.. מסתבר.
מי הזפלין האהוב עליך? כולם

איזה שיר של זפלין אתה הכי פחות אוהב: לא חושבת שיש כזה.. איזה שיר הוא בעינייך להיט? אממ..להיט? אני מניחה שסטיירוואי. ז"א..זו דיי עובדה, לא? מיהן הלהקות הישראליות הכי טובות? ברי סחרוף, מוניקה סקס, אבק נחמדים

אין כ"כ מבחר ברוק הישראלי.
מיהו הזמר או הזמרת הישראלי השנוא\ה עליך? לא שנואה, אבל כל הקטע של רוני לא כ"כ ברור לי..גם בהופעות היא לא טורחת ושרה עם פלייבק. מהו הדיסק שאתה הכי חורש עליו בזמן האחרון? Deep purple - Machine head וסימנים של חולשה - ברי סחרוף. איזה שיר אתה שר במקלחת? בעיקר שירים של הביטלס וכל מה שאיכשהו קליט

איזה שיר של היהודים אתה הכי אוהב? לעוף זה שיר לא רע. הפטרובר הזה כ"כ מיותר בלהקה הזו.. בכלל, הלהקה הזו מיותרת. טוב נו :] מה דעתך על guns & roses? אחלה, אבל דיי יצאו כבר מכל חור אפשרי. על מה אתה מנגן? גיטרה (חשמלית וקלאסית) ובמשך כמה שנים גם על פסנתר. מה הנעליים שלך? מה שיוצא. אתה טיפוס של מותגים? ממש לא.. מהו הצבע האהוב עליךך? בורדו, גם אפור זה נחמד

מהו הצבע השנוא עליך? לאיודעת.. איזה אייקון אתה?
מהם השמות הכי יפים לדעתך? הא? מה הפוזה שלך? ...? היפי,בורדבוי,פריק,ערס,פאקאצה,פרחה,פוקסית,גות'י? ושוב..? חיה: . ולסיום- מה הכי רומנטי לדעתך? נוותר אני מניחה? מישהו באמת טרח לקרוא את זה?