כנסו כולם....

זה נחמד , אבל

איך זה בדיוק קשור לפורום כל השאלות האלה. אני אענה בכל זאת על הדבים שאני יודע: איזה שיר הוא בעינייך להיט? whole lotta love מסכים! מיהן הלהקות הישראליות הכי טובות? רוקפור, משינה, שליחי הבלוז. מה דעתך על guns & roses? אוהב אותם מאוד. מהו הדיסק שאתה הכי חורש עליו בזמן האחרון? Relics של פ"פ. פסיכודליה מדהימה!! בין השאר. על מה אתה מנגן? הפלאטופ שלי... מה הנעליים שלך? פילא באזרחות, צבאיות בצבא! אתה טיפוס של מותגים? לפעמים. איזה שיר אתה שר במקלחת? Beatles - Lucy in the Sky with Diamonds מהו הצבע האהוב עליךך? כחול. מהו הצבע השנוא עליך? שום צבע! כולם יפים! איזה אייקון אתה? עצרתי פה ... זה משעמם מדיי.. רשמי.. אין מה לעשות... ועוד פעם: מה הקשר ללד זפלין!!

טוב, משעמם לי.. מסתבר.

מי הזפלין האהוב עליך? כולם :) איזה שיר של זפלין אתה הכי פחות אוהב: לא חושבת שיש כזה.. איזה שיר הוא בעינייך להיט? אממ..להיט? אני מניחה שסטיירוואי. ז"א..זו דיי עובדה, לא? מיהן הלהקות הישראליות הכי טובות? ברי סחרוף, מוניקה סקס, אבק נחמדים :) אין כ"כ מבחר ברוק הישראלי.
מיהו הזמר או הזמרת הישראלי השנוא\ה עליך? לא שנואה, אבל כל הקטע של רוני לא כ"כ ברור לי..גם בהופעות היא לא טורחת ושרה עם פלייבק. מהו הדיסק שאתה הכי חורש עליו בזמן האחרון? Deep purple - Machine head וסימנים של חולשה - ברי סחרוף. איזה שיר אתה שר במקלחת? בעיקר שירים של הביטלס וכל מה שאיכשהו קליט :) איזה שיר של היהודים אתה הכי אוהב? לעוף זה שיר לא רע. הפטרובר הזה כ"כ מיותר בלהקה הזו.. בכלל, הלהקה הזו מיותרת. טוב נו :] מה דעתך על guns & roses? אחלה, אבל דיי יצאו כבר מכל חור אפשרי. על מה אתה מנגן? גיטרה (חשמלית וקלאסית) ובמשך כמה שנים גם על פסנתר. מה הנעליים שלך? מה שיוצא. אתה טיפוס של מותגים? ממש לא.. מהו הצבע האהוב עליךך? בורדו, גם אפור זה נחמד :) מהו הצבע השנוא עליך? לאיודעת.. איזה אייקון אתה?
מהם השמות הכי יפים לדעתך? הא? מה הפוזה שלך? ...? היפי,בורדבוי,פריק,ערס,פאקאצה,פרחה,פוקסית,גות'י? ושוב..? חיה: . ולסיום- מה הכי רומנטי לדעתך? נוותר אני מניחה? מישהו באמת טרח לקרוא את זה?

catch 2 2

New member
לאן להכנס?

איזה מהם רעיון טוב ? מי חושב- בכלל ? את יכולה לעשות מה שעל דעתך, באמת .. זה לא ממש משנה...

s a r a h13

New member
אני...

אני לא אוהבת את טנקס יו בגלל שהוא שיר מאוד משונה! הם עוברים בו על חוקים מאוד בסיסיים בתיאוריה! מעניין כמה סמים רוברט לקח בשביל לכתוב אותו... למרות שהשיר הוא שיר שאני מאוד מאוד אוהבת אבל משל לד זפלין הכי פחות...

yoyoyud

New member
תאוריה נבנת כניסיון להבין איך

לכתוב או לאבחן שירים... לגביי שירים כל כך גדולים שכבר הצליחו, התאוריה יכולה רק לבוא לנסות להסביר את זה....

AeroTom

New member
לא לאהוב בכלל?

הם הלהקה האהובה עלייך לא? לא לאהוב שיר בכלל? אם כבר אולי לאהוב פחות מאחרים... אם בשיר הזה עסקינן אז לדעתי האישית הוא תשיעית שלמות מאלבום מושלם.חלק חשוב מאוד ביצירה הנהדרת ששמה- Led Zeppelin 2 .

s a r a h13

New member
אתה לא מבין:

בשאלון נשאל איזה שיר של לד זפלין אתה הכי פחות אוהב- אז אמרתי את השיר של לד זפלין שאני הכי פחות מעדיפה! מה יש לכולם?! מה כולם רוצים ממני?!?!

AeroTom

New member
אה,אוקי. פשוט בהודעה פה שהגבתי לה-

כתבת "אני לא אוהבת את Thank You". שזה גם חבל לפי דעתי...
אבל לא נורא.

למעלה