כנסו כולם כנסו הנה תלחצו על "הכנס לרשימת אתרי המעריצים" בבקשההה!!!!!
A ALMIGHTY New member 15/7/03 #3 אל תכנסו!!!!!!!!!!! זה וירוס!!! זה תקע לי את המחשב ל-4 שעות ורק טכנאי ב-400 שקל הצליח לתקן את זה
N na182 New member 16/7/03 #6 ../images/Emo42.gifברור../images/Emo70.gifברור../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif שמע, אני לא עד כדי כך טיפשה למה נראה לך שאני ירצה להביא לכם וירוס?! אתה כל כך דפוק אלמייטי!!!!!! חחחחחחח........ הנה ציטוט מפיך: אנחנו הפאנק'ס של הצפון " מה הקטע
../images/Emo42.gifברור../images/Emo70.gifברור../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif שמע, אני לא עד כדי כך טיפשה למה נראה לך שאני ירצה להביא לכם וירוס?! אתה כל כך דפוק אלמייטי!!!!!! חחחחחחח........ הנה ציטוט מפיך: אנחנו הפאנק'ס של הצפון " מה הקטע
N na182 New member 16/7/03 #8 ../images/Emo42.gifידעת את זה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ויאללה תתחילו להצביע
../images/Emo42.gifידעת את זה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ויאללה תתחילו להצביע
N N e o 1 8 2 New member 17/7/03 #10 שיחקת אותה אולמייטי ממש ממש הצחיק אותי הקטע עם הוירוס וה400 שקל בואנה זה היה טוב אהבתי....
N NiKi†a New member 17/7/03 #11 חחחחחח.....זה היה גדוווווול../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif ונופר-למה זה כל כך חשוב לך? זה אתר שלך או משו? את יודעת כמה פעמים שלחת לי להצביע לזה באייסיקיו?!?!?!!? לפחות 700 פעם, נראה לי כבר הצבעתי מאה פעמים.
חחחחחח.....זה היה גדוווווול../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif ונופר-למה זה כל כך חשוב לך? זה אתר שלך או משו? את יודעת כמה פעמים שלחת לי להצביע לזה באייסיקיו?!?!?!!? לפחות 700 פעם, נראה לי כבר הצבעתי מאה פעמים.
N na182 New member 17/7/03 #12 ../images/Emo153.gif../images/Emo26.gifזה חשוב לי! וזה לא אתר שלי! אבל אני עוזרת להם ומשיגה להם הצבעות! יש בעיות!?
../images/Emo153.gif../images/Emo26.gifזה חשוב לי! וזה לא אתר שלי! אבל אני עוזרת להם ומשיגה להם הצבעות! יש בעיות!?
A ALMIGHTY New member 18/7/03 #14 זה לא ממש מעצבן אותי... זה מרתיח אותי. מעניין לי ת'תחת שאת רוצה לעזור למשועעמים האלה שמכינים אתרים על בלינק...הודעה אחת,בסדר. די כבר לנג'ס עם השטויות האלה...חלאס!!
זה לא ממש מעצבן אותי... זה מרתיח אותי. מעניין לי ת'תחת שאת רוצה לעזור למשועעמים האלה שמכינים אתרים על בלינק...הודעה אחת,בסדר. די כבר לנג'ס עם השטויות האלה...חלאס!!