כנסו כולם

המהממת6

New member
כנסו כולם

גלשתי לי באינטרנט ותראו מה מצאתי קונים ותורמים ב"מאדינה מילאנו" מערכת Allmarketing 20/2/08 17:05 "מאדינה מילאנו" וסלבריטאים ירתמו, למען ילדים חולי סרטן, באירוע התרמה, שיתקיים ביום ה', 28 בפברואר 2008, בין השעות 11:00-13:00, בחנות "מאדינה מילאנו", קומה ב', בקניון עזריאלי בת"א. הסלבריטאים, ימכרו את מוצרי האיפור, לקהל הלקוחות בחנות, כאשר כל ההכנסות קודש לעמותת "גדולים מהחיים וישר חשבתי שיכול להיות שלירז תשתתף בזה כי ביום התרמה לאידס זה היה כמעט אותו דבר והיא הייתה אבל גם יכול להיות שלא בגלל הסרט אני שכנעתי את אמא שלי שתיקח אותי בטענה שאולי לירז תהיה שם וסליחה על ההודעה החדשה

רוית46

New member
נצל"ש:

רציתי לשאול אם יש קליפ לשיר "בעיניים עצומות" של לירז כמובן..

RTur

New member
לא, השיר לא יצא כסינגל ולכן לא צולם לו קליפ.

מתוך האלבום של לירז יצאו לרדיו 5 סינגלים - עוד צהריים, אל תפסיק, מנוחה, ריסים, הכל יהיה בסדר. רק לשלושה מהם צולם קליפ - אל תפסיק, ריסים והכל יהיה בסדר שיש לו גם גרסת הופעה מהתוכנית "המצעד".

meital d

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo203.gifתודה ../images/Emo3.gif;-]

איזה מגניב לה , 1500 שקל

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifלא באה..

כי דבר ראשון זה על שעות בצפר,ואני לא אבריז בשביל ללכת לזה,שרק יש השערה שלירז תהיה שם,גם לא נראה לי שהיא תהיה שם בכלל.. אבל אתי תהני! ודברי איתי דחוף!

הייתי בזה

טוב חברים הייתי בארוע וחיפשית את לירז אבל היא לא הייתה שמה וביכלל בקושי היו סלבריטאים אני יגיד לכם מי היום שירז טל אפרת גוש גילת אנקורי ויקה מהשרדות סיון ומהשרדות זה שמשחק את אדם בסדרה הבובות וזה שמשחק את אבי בסדרה הבורר זהווו הייתה נוכחות עלובה של סלבים אני היצטלמתי עם שירז טל ועשיתי שלום לסיון וויקה היסתכלה עליי זהווו

למעלה