כנסו כולם

כנסו כולם../images/Emo70.gif

יש כמה שירים של קיילי שאף פעם לא שמעתי אז חשבתי שאולי שלמי שיש אותם שישלח לאי מייל שלי: [email protected] השירים הם:
Always And Forever Do They Know It's Christmas? Closer Difficult By Design For All I'm Worth Free Getting Closer Good Life Gotta Move On I Am The One For You I Gotta Love Just Wanna Love You Kylie Smiley Mix Love Is On The Line Love Takes Over Me No Better Nothing Can Stop Us Ocean Blue Paper Dolls Physical Randezvous At Sunset The Real Thing Tyler We Know The Meaning Of Love Whisky Your'e The One​

אפרת ר

New member
יש לך ברשימה כמה שלדעתי לא קיימים

למשל: Always And Forever I Gotta Love Love Is On The Line Tyler Whisky

amirsitton

New member
אפרת

גם LOVE IS ON THE LINE קיים זה חידוש של קיילי מאיזו זמרת דאנס פולניה מאחד השירים שדלפו לרשת בתקופה של אסטון מרטין הגרסה של קיילי הרבה יותר שווה (ברור)

Nadav נדב

New member
יש לי על דיסקים כמה מהם....רק שאני

לא ממש יכול להעביר אותם למחשב....על המחשב יש לי את: Randezvous At Sunset Just Wanna Love You Nothing Can Stop Us Do They Know It's Christmas? רק בוידאו באיכות על הפנים No Better לא זכורים לי עוד שיש לי במחשב.....אנסה לשלוח לך חלק ממה שיש. ***PHYSICAL הוא במקור של אוליביה ניוטון ג'ון וזכה לביצוע בOANLT TOUR. קיילי מעולם לא הקליטה גירסה משלה לשיר.

Nadav נדב

New member
אפשר לשלוח איזה קובץ שבא לך...

אני מנסה והקבצים לא נטענים...אנסה לכווץ הכל לזיפ או משהו בסגנון...

Nadav נדב

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif

amirsitton

New member
נדב!!

זה כזה לא נכון... קיילי אכן הקליטה גרסה לפיזיקל ואפילו היא נמצאת במהדורה האוסטרלית הכפולה של לייט ירז...

amirsitton

New member
אפרת היקרה

מה שלומך ? בוודאי ש ALWAYS ַ FOREVER קיים קיילי הקליטה אותו כשיר פתיחה לאופרת סבון בריטית הוא האב ממזמן... אמיר.

למעלה