כנסו כולם רוצים תמונות של מאיה מהסופרלנד?!? יש בשפע!
S sonioosh New member 24/4/06 #1 כנסו כולם../images/Emo6.gif רוצים תמונות של מאיה מהסופרלנד?!? יש בשפע!
ר רותם שרוטה עם תעודה New member 24/4/06 #2 שגרי ../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif
ר רותם שרוטה עם תעודה New member 24/4/06 #5 ../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gifגם אני עוד רגע נרדמת
S SPARK3 New member 24/4/06 #4 ../images/Emo121.gif תגידו מישהו ראה בידיעות אחרונ כתבה על מאיה שH.STRN או משהו כזה חח אומרים לה תבואי לקחת שעון ותעשי את עצמך מופתעת?! ושהיא נבחרת הציבור בלה בלה בלה???
../images/Emo121.gif תגידו מישהו ראה בידיעות אחרונ כתבה על מאיה שH.STRN או משהו כזה חח אומרים לה תבואי לקחת שעון ותעשי את עצמך מופתעת?! ושהיא נבחרת הציבור בלה בלה בלה???
ר רותם שרוטה עם תעודה New member 24/4/06 #7 אעאעא המאומצים ../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif
נ נויוש האחת והיחידה New member 24/4/06 #10 אעהעה ראיתי עכשיו.. חח יעני אם היא רואה את זה היא צריכה להיות מופתעת ולוחצים עליה לבוא לאירוע..היא תקבל איזה שעון של אלף דולר או יותר.. **מאיה אם את רואה את זה שחקי אותה מופתעת..סבבה? יופי**
אעהעה ראיתי עכשיו.. חח יעני אם היא רואה את זה היא צריכה להיות מופתעת ולוחצים עליה לבוא לאירוע..היא תקבל איזה שעון של אלף דולר או יותר.. **מאיה אם את רואה את זה שחקי אותה מופתעת..סבבה? יופי**
ר רותם שרוטה עם תעודה New member 24/4/06 #18 תודה..תגידו זה בגד ים מתחת לחולצה?? כי אם כן זה ממש יפה..
ר רותם שרוטה עם תעודה New member 24/4/06 #19 זה נראה לי אותה חזייה כמו בתמונה הזאת.. יש לי כזאת, כאילו בסגנון זה לא בגד ים, זה דומה כזה...