כנסו כולם

R o T e M18

New member
כנסו כולם ../images/Emo201.gif

כינסתי אתכם לכאן כדאי להיפרד,להיפרד ממכם לכמה זמן
אני לוקח הפסקה מכל עולם האינטרנט - ICQ,MSN,הפורום,וכל האתרים למינהם
בתקופה האחרונה אני עובר קצת משברים בגלל הצבא,החיים האיישים וכדו' לא ידוע לי לכמה זמן העזוב
קצת קשה לי להיפרד מכולכם כאן ועכשיו אני יודע שאתגעגע אבל לא אשבר
חלקכם יודעים על המצב - חלקכם המועט. אני מנסה טיפה להישתקם לבור שנפלתי אליו ואני מאמין שאצליח
הפורום יפוקח בעזרת ניבה - לכול בעיה הינכם מוזמנים לפנות אליה - או לכל מואדם אחר. אז חברים יקרים שלי - שמרו על עצמכם
אוהב אתכם
ומצטער שהפלתי עליכם את זה ככה
סליחה

Music4Life

New member
../images/Emo7.gif אני עצובה לשמוע. תהיה חזק!

כפרעעע שלי
כולם צריכים הפסיקות מידי פעם, אני מבינה אותך במובן מסוים אבל אינני בדיוק יודעת מה עובר עליך שאתה מרגיש צורך עז כזה להתנתק מהכל...מקווה שהזמן הזה יעשה את שלו לטוב
בנתיים אני, דנה ולירוני נשמור על הפורום, וניפקח עין גדולה וננהל אותו בשבילך. לך עשה מה שאתה צריך. מאחלת לך ימים טובים יותר ובהצלחה רבה על הכל הכל
אוהבת אותך!!!

E l i a l o N

New member
../images/Emo201.gifמקווים שהתקופה הקשה תעבור לך במהרה.

ומקווים שתחזור מהר כי אנחנו לא סומכים פה על אף אחד שיעשה סדר! לא שזה אכפת לנו שיהיה פה סדר, גם ככה פרשנו, אם שמת או לא שמת
... בהצלחה בהמשך

רותם נשמה..../images/Emo13.gif

שיהיה בהצלחה
כל בן אדם,זקוק לזמן הזה..אני בטוחה שתחזור לעצמך עם כוחות חדשים
אוהבת

משה 102

New member
רותם שיהיה לך בהצלחה!

תהיה חזק אני בטוח שכל מה שיקרה לך יהיה לטובה ואני בטוח שתעביר את התקופה הזאת בנעימים.\ אני מחזיק לך אצבעות

רותם../images/Emo201.gif

בדיוק היום רציתי להתקשר אליך.... אני מקווה שתהיה חזק ולא תישבר- בכל מיקרה, אני פה אם אתה צריך אותי

MISS MUSIC

New member
רותם מאמי../images/Emo24.gif

אין לי מושג על מה מדובר ומה בדיוק הסיבה אבל ממש עצוב לי לשמוע. תהיה חזק ואני מקווה שתעבור את זה בקרוב מאוד
אוהבת אותך

MISS MUSIC

New member
כמובן שהכוונה ל../images/Emo27.gif../images/Emo201.gif

ולא ל
.... זה מתוך הרגל כבר...

liron162

New member
תחזור אלינו במהרה../images/Emo201.gif

אל תדאג, הפורום יהיה במצב טוב כשתחזור אליו..אני, ניבי ודנה נדאג לו

רותם נשמה../images/Emo201.gif

עצוב לי שאתה נפרד ככה, אני מקווה שתחזור אלינו כמה שיותר מהר. תהיה חזק נשמה... אני פה בשביל כל דבר שאתה צריך
מתה עליך

רותם ../images/Emo201.gif

מקווה שתעבור את התקופה הקשה בקלות
ושתחזור אלינו במהרה

רותם../images/Emo13.gif תהיה חזק ושמור על עצמייך../images/Emo70.gif

נתגעגע אלייך מקווה שהכל יהיה אצלייך בסדר

נשמה שלי...

אני את שלי כבר אמרתי לך באופן אישי בטלפון... אני בטוחה שאתה יודע כמה אני אוהבת אותך וכמה אני מעריכה אותך ! אני מבטיחה לך שאני לא אתן לך ליפול למטה כי כמו שהיית שם בשבילי עכשיו זה הזמן שלי להחזיר לך..ותהיה בטוח שאני יעשה זאת בדרכי שלי ... אוהבת אותך ותמיד פה לצידך !

למעלה