כנסו כולם מספיק!

כנסו כולם מספיק!

דיי לעבור למצב רגיעה כולנו הבנו את כל מה שקורה בבלוג תפוז אז מספיק ליטחון מים על זה אנשים יקרים .אנחנו קלטנו היום בעיה אחרת על גבר שלצערי שהתחזה לבחורה מתה ולא הנקוב בשמה.לצערי יש רבים כאלה .אז מה שאני מיתכוון לומר. בסדר הבנו יש מילחמות בתפוז ובבלוגים .מקובל עלי אבל גבר שמתחזה לבחורה ועוד התברר שהיא מתה זה עובר כל גבול!עכשיו אחרי הוויכוחים הסוערים מספיק כולם לחייך .החיים יפים באמת !די עם כל השירשורים שכל אחד יחזור לענינו .זהו כתבנו מספיק על מה שקורה כאן בבלוגים וכמה המצב הזה חייו להשתנות !אמרתי יש הבדל בין דיבורים למעשים .והבטחתי למישהו כאן אני עוזב את הבלוגים .ואני יעמוד במילה שלי .לכל גולש וגולשת. אתם בני אדם סך הכל ולכולכם יש רגשות! אבל דיי לרדת אחד על השני .נכון גם אני אמרתי מילים בוטות ואפילו פוגעות .אבל אני כמו כל אדם מגן על עצמי .עם צריך. שכל אחד ואחת תיכנס בתוך עצמה עצמו ויעשה את החשבון אישי שלו אני בטוח בתוכנו כולנו בני אדם!לכן הסיים .במילת סליחה .אני מבקש שכל אחד ואחת תחשוב כמה עוצמה יש במילה הזאת .תבינו סובלנות וסבלנות זה הדרך לעלות את רמת תפוז! וכן אני מלאך שומר 2 .ואביר שחור 2 .גם מיתחזה אבל בשתי הניקים האלה הייתי אדם אחר .כיום אני מישתנה ומקווה מאוד לטובה .כי יש כאן אנשים טובים .שהסיברו לי את הדרך .אנשים יקרים בחרתי בניק הזה כדי לעשות שינוי כאן בבלוגים אבל אני לא סופרמן ולא גיבור על אני בסך הכל בן אדם כמו כולם.ומי שפגעתי בו בשתי הניקים האלה .אני מבקש שוב סליחה! תבינו אין לי מה להסתיר .מי אף אחד כלום וזה משהמרתי בהתחלה .יוני כל הכבוד לך ולחבר שלך אקספרס .אני מקווה שתילמדו לזהות ניק ישן .אני רוצה לומר מילה טובה ודווקא לנוי ונועה .שהן עזרו לי אמון להבין מה אני ומי אני .שתי הבחורות האלה גרמו לשינוי משמעותי בחיי .נכון שנוי לא סופרת אף אחד .אבל תבינו שהבחורה הזאת היא כנה סך הכל אמרה לי את האמת שאף אחד לא אמרה לי.ועל זה אני מעריך אותה מאוד.לגבי נועה היא פשוט מדהימה שאין לכם שמץ של מושג כמה .הבחורה הזאת לימדה אותי כלל מאוד חשוב בחיים סבלנות .אבל זה אני אומר להן תודה גדולה מאוד, מאוד, מאוד, מאוד ! ויוני אני מקווה שזה קריא ואפשר להבין כל מילה .עם לא עשיתי שוב פדיחה !וחברים בבקשה גדולה לא להשמיץ יותר מידי אחד את השני .שיהיה לכולנו לילה מקסים והמשך יום טוב מחר שלכם אילן!

../images/Emo206.gifברור שנועה היא הכי מדהימה פה

לא סתם אני אוהבת אותה
וחולה עליה
והיא אחותי הביולוגית (כן כן...עשינו התאמת DNA במכון המשפטי באבו כביר)
. הבחורה הזאת לא עשתה רע לאף אדם, להפך, היא רק יודעת לאהוב
, להעניק
, להחמיא
, לנחם אם צריך
לגרום לאדם להרגיש טוב עם עצמו! נועוש אחותי היפה את פשוט מלאך!
(ואגב, הגוונים שהיא עשתה סוף הדרך!!!!
) תלמדו ממנה קצת ואז ככה כולנו נוכל לשפר את איכות הבלוגים! אני יודעת שלמדתי ממנה הרבה!
ואתה נינג'ה, כשאתה כותב הודעה, תעשה טובה ואל תלחץ על מקש ENTER, כי אתה לא יודע לשים אותו במקום הנכון. כל טוב והמשך יום חמישי וסופ"ש לטובה.
שלכת

יו אני בשוק חיחי איזה מצחיקים אתם

נינגה מאמי כל דבר בא לטובה אתה צריך להיות סובלני וסבלני ברור שאנשים פה לא מתנהגים ככה ואם חס וחלילה יש לך ק/שיים בכתיבה הם יערימו עליך ויכתבו וילגלגו אבל שים זין אחד גדול על אותם אנשים שלא שווים התיחסות לגבי שריי אחותי כל מה שאמרת עובר עליך את אותו דבר כמוני מלאך אוהבת מעניקה מחמיאה מנחמת מלאכית שלי אני אוהבת אותך

למעלה