כנסו כולם- חובה!

כנסו כולם- חובה!

היי
, מה קורה???
אוקי, כפי ששמתן לב
עוד כשבועיים מגיע חנוכה
..... מה אתן אומרות על מפגש פורום
???? מי שבעד המפגש נא לשים את האיקון הזה
ואם לא אז את זה
- במקרה של התנגדות נא לכתוב סיבה.. אם המפגש יצא לפועל הוא יערך
במרכז הארץ- בקניון עזריאלי..... אז מה דעתכן?ועוד דבר מי שהולך לפסטיגל שיכתוב את התאריך, שעה ובאיזה עיר.... ביי בנתיים

שירן 2

New member
../images/Emo31.gif

תשלמי נסיעות אני מגיעה......... חח סתם סתם....איך אני יבוא לקניון עזריאלי בדיוק? רק ההורים שלי יסכימו לי ללכת רק הם.....! טוב אני לא כלולה במפגש הזה! אולי במפגשים הבאים כן......אבל כרגע זה לא!

dinora12

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo95.gif

אני יבוא למיפגש-אני הולכת לפסטיגל בתל-אביב ביום ראשון ה-20.6.03 בשעה 09:30

../images/Emo45.gif תלוי באיזה תאריך זה יוצא...

אם כולם ירצו ותגידו לי תאריך אז אני יעשה הכל בשביל להגיע.... אני הולכת לפסטיגל ב-22.12 בשעה 15:45

../images/Emo10.gif שירנייייייייייייייייייי

חבל שאת לא יכולה לבוא.... חחחחחחחחחחח...אולי אנחנו נבוא אליך....חחח..סתם סתם! אבל אני רוצה לראות אותך.. אאאאאווווווווווווווווווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףף ייייייייייייייווווווווווווווווווווווווווווווו איזה חייים מעצבנים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדיייייייייי לללללללאא רוצה!!!!!!!

שירן 2

New member
חחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

ליאתייייייייייייייייייייייייי אל תדאגי אנחנו עוד ניפגש מבטיחה לך!!! ואולי זה רעיון טוב שתבואו אליי???!!! מה אתם אומרים???

שירן...

לא נראה לי שאנחנו עוד ניפגש...בקצב הזה אבל לא משנה מותק... רק חבל שאת לא יכולה לבוא...

שירן 2

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif;-

אני כן רוצה להיפגש איתךךךךךךךךךךךךךךךךךךך!!!

../images/Emo13.gif אל תבכי יפה שלי ../images/Emo13.gif

לא אמרתי שאת לא רוצה אמרתי שאנחנו לא יכולות כי איך אני יגיע???!!! זאת הבעיה!!!!!!!!!!!!!!!!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אמא שלי בחיים לא תיתן לי.... לא נורא אולי ניפגש שנהיה בנות 18 חחחחחחחח למרות שאני לא מאמינה שעדין נהיה בקשר אבל טוב...

שירן 2

New member
מה מה מה מה מה?

לא הבנתי קטע אחד......... מזאת אומרת למרות שאת לא מאמינה שניהיה עדיין בקשר טוב??? לא הבנתי........הסבר פליז!

הסבר בשבילך...

שבקצב הזה של הכעסים והריבים שהולכים פה לא נראה לי שניהיה בקשר.. הבנת עכשיו?

שירן 2

New member
../images/Emo25.gif

תגידו....עלה לי רעיון....... אולי נעשה סולחה??? בין כל הבנות??? סתם רעיון......מי רוצה לאמץ אותו?

למעלה