כנסו כולם...דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i4britney

New member
כנסו כולם...דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אז ככה. שמעו,אני אמנם לא מעריץ של מאיה בוסקילה אלא של בריטני ספירס אבל זה לא ממש קשור לפה עכשיו. מה שכן אני מאוד מאוד רוצה ללכת להופעה של מאיה בוסקילה כי בתור אמנית אני מאוד מאוד מעריך אותה ויש לה קול של דיווה ענקית וכבר ראיתי אותה בניצנים בהופעה שלה עם טיפקס שהייתה בחופש הגדול והשתגעתי ואני רוצה ללכת להופעה רק שלה אז אתם מעריצים שלה תנו לי בבקשה פרטים על ההופעות שלה באזור המרכז (ת"א,חיפה,נתניה) אני גר ליד נתניה ומהם המחירים,תאריכים ושעה בבקשה זה דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!

שלוםםם

נעים מאוד אני דיקלה.. קודם כל ברוכים הבאים.. ההופעות של מאיה באמת כובשותת בינתיים לפי ידיעתי לפחות אין הופעות שלמאיה באיזהור הזה כי אני גרה בחיפ הובינתיים אין פה כלום... אבל ב-14.9 בתשלום יש הופעה של ראש 1... של כל האמנים ומאיה תהיה שם עם מסקה ועוד אמניםם המחיר המקורי הוא 140 בערך ועם קופון מעיתון ראש 1 זה עולה 90 שקל .. אני כנראה גם אהיה שם.. למידע נוסף את המוזמן להרים טלפון לאמרגן שלה, אייל מלול.. הטלפון שלו מופיע על הכריכה האחורית של הדיסק המקורי של מאיוששש תהנהההה

i4britney

New member
אני לא רוצה הופעות שהיא...

רק מתארחת אלא הופעות שלה בעצמה!!!

אוקיי

היא בטוח תשיר שם יותר משיר אחד אם אתה שואל אותי.. !!! אבל בדרך כלל הופעות שלה לבד נמשכות 40 דקות מקסימום.. וזה ללא מחיר זה בדרך כלל במקומות ציבוריים כמו קניון או במה מרכזית בעיר כלשהי.. !! תנסה לבדוק בעיר שלך או לדבר עם אייל מלול.. אם תדע משו אני אודה לך אם תוכל לבוא ולעדכן גם אותנו

k a b o o k

New member
ברוך הבא../images/Emo13.gif

אהבתי את מה שכתבתי
ולגבי לוח ההופעות.. היום
חוץ מזה, מאיה בד"כ מופיעה במקומות (קניונים..) בהופעה עצמית-לבד, עם שירי שלה.. הופעה מ-ד-ה-י-מ-ה!!

i4britney

New member
הבטחת לי משהו ;(

ולא קיימת,מהם לוח ההופעות של מאיה החודש???

BravE NeW BoY

New member
אמממ...

ניסינו להשיג את רשימת ההופעות אבל כרגע מאיה קצת עסוקה אז קשה להשיג
אני מקווה שנשיר את התאריכים בקרוב ...

למעלה