כנסו!! כולםםם!!

Crazy Motek

New member
כנסו!! כולםםם!!

מהנלות- אם אתן חושבות שזה מיותר.. תמחקו.. או תשרשרו את זה לאיפה שהוא.. אבל לא מצאתי שירשור שאני יכולה לשרשר את זה לשם.. סורי.. קיצר- לעיניין.. תראו בנות.. הפורום שלנושוב מתחיל להתבלגן.. יש בעמוד אחד 3 שירשורים של אוף.. זה לא יכול להיות ככה!! תעשו שירשור של 3 או 4 ימים ואז לא יהיו מליון ואחד שירשורים של אוף.. את האמת?! הפורום שלנו לא נראה הכי טוב.. עם כל העבודה של המנהלות, והן עושות עבודה מעולעע!! אבל המנהלות לא יכולות להיות כאן כל היום ולשמור כאן על הסדר.. לכן.. אני חושבת שכדאי ש=א=ך ו=ר=ק המנהלות.. יפתחו שירשורים כמו "שירשור משחקים", "שירשור גרפיקה" וכו'.. אנחנו נשתדל כמה שפחות לפתוח שירשורים.. והפורום יסתדר.. זאת דעתי.. השירשור הזה נועד לכך שאתן תציעו דרכים לשיפור הפורום.. אנחנו נעשה בחירות דמוקרטיות, שאני הוביל ואפקח על זה.. ונחליט באיזו דרך אנחנו מחליטות לנסות ולשפר את הפורום שלנו.. מנהלות.. אם אתן חושבות שזה חושוב.. בבקשה.. תנעצו שכולן יראו את ההודעה.. תודה.. =) גלו'שש!!

../images/Emo31.gif .. לא חושבת כמוך ../images/Emo4.gif

שמעי, המנהלות מסדרות ת'שרשורים שאנחנו פותחות לשרשורים נורמלים. אני דווקא חושבת שהפורום הוא מסודר, מאוד, אחד המסודרים שאני מכירה. הוא לא מבולגן, ממש לא. זאת דעתיי

Crazy Motek

New member
ממ אוקיי.. אבל את חייבת להודות..

זה לא הגיוני 4 או 3 שירשורים על אותו נושא.. [[אוף]] אז.. לא יודעת.. לדעתי צריך לחבר אותם.. לשירשור אחד של כמה ימים.. הפורום בסדר.. אבל הוא עדיין מבולגן.. לדעתי.. =-\ לא יודעת בקיצצ.. אנחנו צריכים לעשות משהו.. ואני מקווה מאוד שכשנחליט על משהו כולן ישטפ]ו פעולה כעם זה.. גלו'ש

להגיד לך את האמת !

את צודקת ! אבל גם אנחנו לא יכלות להגיד בשירשור אחד על משו אחר שבאלנו להעלות עליו נושא ! ואת באמת אני אולי רק חזרתי אבל עדיייייין לא הבנתי את כל הסדר פה זה ממש קשה לי לקלוט אז את צודקת בקשר הוא לא נראה טוב הכל מבולגן !

Crazy Motek

New member
אוקיי.. בגלל זה אני רוצה שתציעו

דרכים לשפר את הפורום.. ואז נחליט על אחת הדרכים ונעבוד באותה שיטה כולן אז יהיה הרבה הרבה יותר קל לשמור על הסדר ולסדר ולשפר את הפורום.. =) מקווה לעזור לפורום.. גלו'שש.. =)

TOUSH

New member
באמת הצעות לשיפור הפורום לכאן../images/Emo70.gif

חופש גדול עכשיו. אז יש המון בלאגן אז תציעו רעיונות לשיפור הפורום

ירדוששש

New member
גלוש מאמי ,

אני לא כ"כ מסכימה איתך הפורום נורא מסודר והוא נראה טוב מאד! אין לי דרכים לשיפור הפורום , כי בעייני הוא מעולה , מסודר , נקי , ויפה[=

Crazy Motek

New member
כל אחד והדעה שלו... ../images/Emo9.gif

אבל אם נחליט משהו.. אני מבקשת לשתף פעןלה.. =)

Crazy Motek

New member
תודה מותק..

זה לא ייתכן שאנחנו נמצאים במצב שיש בעמוד אחד 3 שירשורים של אוף..

נמנמנמ אני אוהמרת שנפתח שירשור אוף

לשלוש ימים או משו כזהה.. אני ממש מסכימה עם גלושש גלוש תגידי מאיפה כל השכלל?!?! נראה לי אני מה זה אטומהה

למעלה