כנסו כולםםם!!!!

OoנויoO

New member
חחחחחחח נעצרה לי הנשימה לרגע חחחחחח

חשבתי שזה יצא ל-24 לא יודעת למה נבהלתי חחחחחח
דברים עוברים עליי

לללללההההההצצבייעעעעע

מיייי שלאאאאא מצביעע ישש לוו תחתת אפונהההההה לאאא סתם!!!!!!!! אבל צריךך מהרר.!! אםם אתםם באמת באמת אוהבות אותםםםם

חחחח מצחיק מצחיק... היא רשמה

מי שלא מצביעהה תחת אפונה חעחעחעחע הצחיק אותיי.. מה אסור לצחוק?!

מור את צודקתתת להצביעה כולןןן

ליפני שהתחפשנו ביום שבת אז שראיתי את הבויז שרון אמר לי שאני יגיד לכולם להצביעה תארו לכן הם היו מקום שלישי ועכשיו 10!?!?!!?!?1!? זה לא לעיניין...\=

../images/Emo207.gifחשובב

באנותת ראיתם את מה שהפורום של הדימנודז כתבוו???? יהה זה כזה נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן זאת עצומהה שהם הכינוו על האירווזיוןן

OoנויoO

New member
ראינו ראינו ועשו על זה גם כתבה אבל

זה לא עוזר האנשים לא מתייחסים לזה =[ יפה שהם אמרו על הבויז שהם המיקרופונים שלהם היו נמוכים והתחשבו כי בדרך כלל אנחנו בריבים וחוץ מזה אנשים תצביעו כי אם אתם חושבים שהבויז יגיעו למקום הראשון בלי שנזיז ת'תחת[סליחה על הביטוי חחח] שלכם אז תשכחו מזה אז יאללה להצביעעעע

BoNiTaBaR

New member
בנות תצביעו. אתן לא יודעות כמה זה .

חשוב ממש אבל.. בנות תתחילו להצביע בכמויות... כי אאנחנו יורדים לקרשים. תחשו עוד מקום אחד.. אנחנו עפים...

litalg06

New member
אוקיי בנות כנסו כולןן!!

תראו! היום בבוקר קצת לפני שההצבעות התאפסו... הבויז היו מקום 4! אתן מבינות?! 4! מה שאומר שהעורכים של מוסיקה 24 מורידים אותם למרות כל ההצבעות שלנו שעולות לנו מלא כסף! למשל דוגמא: אני לא מדברת הרבה בפלא שלי.. והחשבון שלי היה 40 ש"ח שזה די הרבה יחסית למישהו שכמעט לא מדבר.. ונחשו מה? 30 שקל היה על ההצבעות למוסיקה 24! אנחנו משלמות מלא כסף והם מורידים אותם! אנחנו צריכות לכתוב להם מכתב! הם עושים עלינו כסף ועוד אחרי זה מורידים אותם! מי שבעד לכתוב להם מכתב שתעשה

למעלה