כנסו... כדאי!!!

SweetDoll16

New member
כנסו... כדאי!!!

שלום ! אני מעוניינת למכור חומר שיש לי על פינק מחו"ל: * כתבה מהעיתון J-14 והכותרת: DAY IN THE LIFE OF... * עוד כתבה מJ-14 על ההופעות של הקיץ * כתבה של 2 עמודים מעיתון רוסי BCE ועוד כול מיני מיני כתבות מכול מיני עיתונים בנוסף, יש לי גם ה-מ-ו-ן חומר מהארץ ישנים וגם חדשים מכול העיתונים: ראש 1,מעריב לנוער,פיוז,ידיעות,מעריב,ריטינג,פנאי פלוס ועוד המון!!!! אני ממליצה לכול מעריץ!!!!!! אני מקווה שנתתי לכם פירוט רחב ככה שתוכלו לבדוק מה יש לך ומה חסר ואם תרצו למלאות את החסר תודיעו לי! חחח... כול מי שמעונין במשהו מהרשימה שיצור איתי קשר בהקדם! האי מיל שלי הוא : [email protected] או [email protected] מספר האי סי קיו שלי הוא : 168282282 *** כול הקודם זוכה ***

כן כן בטח !!!!!

מה זה יש לך חומר על הזמרים\זמרות\להקות בעולם ??? את סתם שקרנית ..... ראיתי אותך כותבת גם בפורום אבריל וגם פה .....אז נכנסתי לכרטיס שלך וראיתי שכתבת את זה בחצי מהפורומים בתפוז .....

SweetDoll16

New member
היי כנסי...

היי תראי אני מבינה שאולי את חושדת שאני עובדת על כולם אבל אני ממש לא! דווקא להפך זה צריך להוכיח לך שאני לא משקרת! כי אם תשימי לב בפורומים של אבריל ואחרים אני מוכרת גם חומר כמעט מאותם עיתונים כי כמו שאת בטוח יודעת בעיתון יש לא רק על מפורסמם אחד אלא על כמה!!! אני הייתי בחו"ל וקניתי הרבה עיתונים שם וסימתי לקרוא אותם וחבל לזרוק ויש שם על הרבה מפורסמים אז אני מפרסמת בכול הפורומים שיש לי עליהם חומר כדי למכור למעריצים במקום לזרוק! אין לי סיבה לעבוד על אף אחד ולבזבז את הזמן שלי בלכתוב הודעות אם אין לי באמת חומר... תחשבי על זה... למה לי לעבוד על אנשים? אני לא ילדה רעה או משהו כזה בכלל!!! אני מקווה שאת מבינה ושלא תחשבי סתם שאני שקרנית בלי להכיר אותי בכלל.. מקווה שהבנת אותי , עדי

קודם כל אני בן ....

טוב אם את אורמת שיש לך אני מאמין ..... בכל מקרה אני לא זה שצריך לאמין אלא מי שקונה ממך ואני לא בכל מקרה בהצלחה !!!!

למעלה