כנסו... חשוב!

א מ ו ר ה

New member
כנסו... חשוב!

או קיי מצטערת להרוס אבל זה באמת בשבילכם.. בשביל שלא תפתחו ציפיות יותר מדיי ובסוף תתבאסו.. העובדה היא שאפרת לא תקום לתחייה בפרק הסיום.. אני אסביר למה. 1. הטלנובלה הזו בעצם צוחקת על הטלנובלות. דוגמא לכך היא הפלאשפקים של כפיר ודנה "קבל, קבל פלאשבק" ויש עוד דוגמאות. אז גם השיר צוחק על הטלנובלות. על כמה שטלנובלה זה דבר הזוי ועל זה שתמיד בסוף הכל מסתדר ומי שמת קם לתחייה ולא קרה לו שום דבר וכו'. 2. תמר קינן בעצמה אמרה בכל מיני מקומות שהיא שמעה על השמועות אבל זה לא נכון. לצערי(אפרת הייתה הדמות שהכי אהבתי) זה מה שיקרה ולא כל מיני שמועות כמו שאפרת תקום לתחייה או שהיא חייה והיא תראה את עצמה בפרק הסיום או שהתינוק שלה חיי. אני לא יכולה להכריח אתכם להאמין לי אבל אני בכל זאת מנסה להראות לכם את הסיבות. אל תתבצרו בעמדה שלכם כמו כמה ילדים פה.. תקשיבו לעוד רעיונות ותבינו שזה יותר הגיוני. גם יכול להיות שאני טועה ואז טלנובלה בע"מ זה הדבר ההזוי ביותר שראיתי.אבל בכל מקרה תמר קינן (השחקנית שמשחקת את אפרת) לא תעזוב את הטלנובלה. היא משחקת בתור אחותה התאומה של אפרת שושן- אופק שושן. מקווה שעזרתי! נראה בפרק הסיום! סתיו ולכל הסתיוויות יש לכן אחלה שם =)

למעלה