כנסו-חשוב

• פותח הנושא stavn
  • פורסם בתאריך

stavn

New member
כנסו-חשוב

לכל פורום טלנובלה בע"מ שלום! אני מדברת בשם פורום "השיר שלנו" בMSN ולא באתי לפה בכוונה רעה-להפך.. דיברנו היום, אנחנו יודעים שהיום התחילה אצלכם התוכנית, לנו מתחיל שבוע הבא ובגלל זה נכנסנו עכשיו לפני שיהיה מאוחר מידי. בניגוד לשנה שעברה שכל הזמן הייתי מזועזעתתת ממה שהולך בין מעריצי "מיכאלה" למעריצי "השיר שלנו" אנחנו לא רוצים שזה יהיה ככה השנה. חבל לא? בסך הכל כולנו בני אדם, כל אחד אוהב משהו אחר וכל אחד מנוי לחברה שונה. אתם להוט, אנחנו ליס (ברובינו..) ולא צריך לעשות תחרות בין 2 התוכניות. ברור שאם יש תחרות אז כל אחד רוצה שהתוכנית שהוא אוהב תזכה אבל להפוך את זה למלחמה כמו שהיה במסך הזהב זה לא ממש נורמאלי... אנחנו רוצים לדעת אם אתם מסכימים לא לריב איתנו-כי אנחנו כן.. אבל ברור שאם אתם תריבו איתנו לא נשב כמו חבורת "דפוקים" ולא נעשה כלום, וזה גם מה שאתם הייתם עושים. אני יכנס לפה מידי פעם לראות תגובות, אבל בבקשה תגיבו ותגידו לי אם אתם בעד או נגד.. סתיו וכל פורום השיר שלנו בMSN.

Shaaachar

New member
אני בעד../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo45.gif

קדימה לשלוםםםםםםם!
יאלללללה שלוםםםםםםםם
כל מי שמסכים, שיסמן בהודעה

מיכל1082

New member
בעד.

כבר רשמו על זה הודעה פה, לא? הכל טוב, אף אחד לא רוצה לריב...

stavn

New member
כן..

כתבתי כבר הודעה אחת אבל לא מצאתי אותה.. יכול להיות (בעצם לא יכול להיוץ.. בטוח..) יש למחשב שלי בעיות.. אז לא יודעת, העדפתי לכתוב עוד אחד..

mary17

New member
../images/Emo45.gifלמה לריב בגלל תוכנית?זה מפגר../images/Emo41.gif

ברור שאני בעד..../images/Emo45.gif

וזה מה שאני אמרתי כל הזמן
וחוץ מזה שלי יש גם הוט גם יס בבית ואני רואה את שתי התוכניות גם את "טלנובלה בע"מ" וגם את "השיר שלנו" ככה שאני חושבת ששניהםן מדהימות
באמת אני חושבת שהשיר שלנו ממש בדרה ברמה וסדרה יפה
ואני חושבת אותו דבר לסדרה "שלנו" טלנובלה בע"מ אז ככה שמציגי אין שום בעיה..
אצלנו הלת תמיד פתוחה
ואני שמחה שבאת ופתחת את ההודעה הזאת כי באמת צריך לפתור את המבעיה הזאת...

i love GEORGE

New member
יש לך את שתיהם?../images/Emo12.gif

וואי איזה כיף לך!! זה פותר הרבה בעיות.. לא?

stavn

New member
אפשר?

בבית אחד גם הוט וגם יס?!?!?! גמאני רוצה יס
ושביררתי אמרו לי שאי אפשר... גררר

i love GEORGE

New member
מיכלוששששששששששש

תראי מי מדברת חתיכת מושלמת אחת
(סליחה על הדיליי..)

למעלה