כנסו! חשוב...

LILO digital

New member
כנסו! חשוב...

דבר ראשון - סליחה סטטה על ההודעה חסרת השרשור!! את רשאית למחוק אותה אבל לא עכשיו, כי קודם אני רוצה שאנשים יקראו... דבר שני... מצטערת שלא הייתי כאן בזמן האחרון, אבל מה לעשות - בן אדם קם לו בבוקר יום שלישי, מתמתח, מפהק, הולך לו למחשב כדי לצ'וטט קצת בטרם ארוחת הצהריים - והופל'ה, מה קרה?? אין מחשב! ככה ללא הודעה מוקדמת לקח אותו אבא שלי לתיקון. ובאמת, הגיע הזמן, אך למה לא להודיע לי קודם, כדי שאוכל ליידע אתכם לפני?? אז נכון, בטח לא חסרתי לכם, אז נכון, בטח כל רגע ורגע בלי פנינותיי המהבילות הותירו אתכם חסרי כל, אך הנה חזרתי, כעת, משחזר המחשב במוצאי שבת קודש. ועוד בשורה רעה... פספסתי את הפרק של יום שישי! אך אחותי טרחה לעדכן אותי. ולא נותר לי אלא לציין אך זאת: צדקתי! היוצרים אכן הבינו שהעונה הראשונה הייתה המעולה והמוצלחת ביותר, ולכן העונה הזאת היא בעצם מעין שחזור שלה... חזרתו של טאקויה לעולם שלנו למשך פרק אחד כדי להבין מה גורלו ותפקידו בקבוצה וחשיבותו לאחרים, מזכיר ביותר את שובו של טאי (נכון, יש הרבה הבדלים, אבל אל תכחישו שהרעיון זהה). מרקם הקבוצה זהה - טאקויה מול קוג'י כמו טאי מול מאט (הפזיז והקולני מול הזהיר והחשדן, ששניהם יכלו להיות מנהיגים טובים), והדמות המגוחכת והפחדנית של החבורה - ג'ייפי שהוא כמו ג'ו - מאוהב בבת היפה, זואי שהיא כמו מימי. וכמובן טומי מזכיר בטירוף את טיקיי. כל החלק שבו הקבוצה הגיעה לעולם הדיגיטלי על הפרק הראשון בלי להכיר אחד את השני לפני כן ונקלעו לכל הסכנות של העולם הדיגיטלי בבת אחת... כל התהפוכות שהם עוברים על הפרקים הראשונים... ועוד כל מיני פרקים שהזכירו לי נורא את העונה הראשונה ושכחתי אותם עכשיו, אבל הם קיימים, ואכן יש המון קטעים שנראים כמו דה ז'ה וו של העונה הראשונה... אז למרות שהעונה טובה - אין, אין, אין על העונה הראשונה!!!! יחי שמונת הדיג'יגורלים! יחי הסמלים! תחי החברות בין מאט לטאי!!! תודה, וסליחה על ההודעה הבודדה. לילו

Digi Lista

New member
אני יכולה להבהיר משהו?

מה שאני מרשה לעצמי אני מרשה גם לאחרים,מתי לאחרונה מחקתי הודעה מסוג כזה?נמאס כבר שהופכים אותי למפלצת,אני לא זוכרת פעם אחת שמחקתי הודעה כזאת!גם לי השבוע קרס המחשב וגם אני כתבתי הודעה כזאת אז אם לי מותר למה שאני לא ארשה לאחרים?למה להפוך אותי למפלצת?זה לא הוגן.תזכירן לי פעם אחת מתי הרשיתי לעצמי יותר מאשר לאחרים?כי אני לא זוכרת אבל זה לא סותר שנפגעתי.מה שלא עושים זה פשוט לא טוב,אז מעכשיו אני הולכת להיות ממש קשוחה,במילא כשאני נחמדה אני נהיית מפלצת אז מזה משנה אם אני אהיה נחמדה או לא?למה בכלל אני מתאמצת להדגיש שאני שווה לכולם כאן כשמצפצפים עליי כבנאדם? ולגביי מה שאמרת על דיג'ימון,כן,כבר הגענו למסקנה הזאת.

Ray girl

New member
נווווו.......

לא מצפצפים אליך ואת שווה כמו כולנו את כמו תמצית וניל בגלידת וניל- בלדייך זה לא גלידת וניל

meytar

New member
טוב את חוזרת אני הולכת.

היום בלילה, אני נוסעת לשדה תעופה עם המשפחה, ואני אנחת בפריז. ואני אהיה שם
אחרי זה אני אנסע, ללונדון וגם שם אני יעשה חיים. איזה נחמד לא? אני מזה אתגעגע אליכם, ואל הצ'יטוטים הלילים שלנו! אני אחזור עוד שמונה ימים!אז מבחינה הזאת קצת
אבל אני גם סופר שמחה לנסוע. וכשאני אחזור תעדכנו אותי בכל מה שקרה! חבל היו כמה רעיונות לכתבות אבל לא נורא. מיתר אגב לילו, באמת היה מוזר שנעלמת ברוכה השבה.

meytar

New member
טוב עכשיו אני הולכת לישון.

להתראות לכם ואל תשכחו אותי!

Digi Lista

New member
אני לא מאמינה,פספסתי אותך!

אני ממש ממש ממש ממש ממש מצטערת שלא הספקתי לאחל לך טיסה נעימה,היה לי היום המון לחץ ועוד יותר המון בעיות במחשב,אני כבר לא בטוחה שיש טעם להגיד טיסה נעימה כי את בטח כבר בשדה תעופה,אני ממש מצטערת בכול אופן כשתחזרי אני אנסה לפצות אותך

meytar

New member
היית מאמינה? אני לא!

לא הצלחתי להירדם אז בכל מקרה לילה טוב אני הולכת לישון נראה לי ביי ביי

Digi Lista

New member
בקצב הזה אני אמות צעירה...

אני מנסה לשרשר אבל לא מצליחה ואז אני מגלה שמיתר עדיין נמצאת אבל האם שוב פיספסתי אותה?דיי זה כבר מזל רע!!! אז אם את עוד כאן טיסה נעימה,טיול נעים והעיקר שתהני ותחזרי בשלום

למעלה